2022-03-17 10:58:10

Jacob R. er klar til Roma: Bliver fantastisk

Torsdag aften skal Vitesse forsøge at slå Roma ud af Conference League, og det er et opgør, som danske Jacob Rasmussen ser frem til, da det bliver en fantastisk oplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - anden ottendedelsfinale

FT

ROM

1 - 1

VIT

Torsdag aften skal Vitesse forsøge at vende et 0-1-nederlag til Roma til en samlet sejr, når de to mandskaber tørner sammen på Stadio Olimpico i Conference Leagues ottendedelsfinale.

Her er danske Jacob Rasmussen tilbage i støvlelandet, da han tidligere har været forbi Empoli og er ejet af Fiorentina, og den danske stopper ser frem til gensynet med italiensk fodbold.

- Jeg elsker Italien, Rom og dets historie. Det er endnu en stor oplevelse i denne europæiske sæson. Der er altid en særlig stemning, som er svær at beskrive. Forhåbentlig kan vi skrive historie endnu en gang, udtaler Rasmussen ifølge larroma24.it og fortsætter 

- Det er en fantastisk oplevelse mod en topklub på et smukt stadion. På trods af nederlaget i første kamp kan vi være optimistiske. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Conference League -Jacob R. er klar til Roma: Bliver fantastisk
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

- Vi gjorde det godt i første kamp, og vi skal gentage den præstation, og det bliver vigtigt at udnytte de chancer, der kommer på vores vej.

Det var Sergio Oliveira, som scorede kampens enlige mål i det første opgør, men ham slipper Jacob Rasmussen for at dække op torsdag aften, da portugiseren også fik et rødt kort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er kampstart klokken 21:00 mellem Roma og Vitesse.

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - anden ottendedelsfinale

FT

ROM

1 - 1

VIT

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0