3F Superliga -Jakob P: Landsholdstur er en gylden mulighed
2017-12-13 06:32:01
Foto: Getty Images

Jakob P: Landsholdstur er en gylden mulighed

Jakob Poulsen er glad for at være med på landsholdets tur til Abu Dhabi i januar, og han ser det som en gylden mulighed for at vise sig frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jakob Poulsen har i løbet af karrieren spillet 34 kampe for det danske landshold. Den seneste ligger dog efterhånden nogle år tilbage.

Men nu er FC Midtjylland-anføreren på vej ind i varmen igen. Han er således med i landsholdstrup, der i januar drager til Abu Dhabi.

Truppen udgøres af spillere fra Superligaen og de andre nordiske lande, og Poulsen er glad for at være med.

- Det er selvfølgelig et dejligt skulderklap at få. Det bliver selvfølgelig også rart at komme ned i varmen og træne og spille på nogle gode græsbaner i stedet for at spille på kunst eller løbe herhjemme, siger han.

Jakob Poulsen fik debut i 2009 og var i de efterfølgende par år fast mand på landsholdet, som han sørgede for at sende til VM i Sydafrika, da han i den næstsidste gruppekamp sparkede bolden i kassen til en 1-0-sejr over Sverige.

Derefter fulgte en periode på godt og vel et år, hvor han igen var lidt  væk fra landsholdet, men fra efteråret 2011 og et års tid frem var han fast inventar.

Siden da har det været meget svingende med udtagelser, og den seneste landskamp kom i efteråret 2015, da han spillede en testkamp mod Frankrig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu får man igen mulighed for at imponere landstræneren. Han tænker dog ikke særlig meget over sommerens VM-slutrunde.

- Selvfølgelig er det en gylden mulighed for at vise mig frem. Dengang jeg fik debut på landsholdet, var det fordi, jeg viste mig frem på en ligalandsholdstur, så det er da klart mit mål at gøre igen.

- Men der er stadig lang vej til det VM, siger Jakob Poulsen.

Udtagelsen kommer efter et efterår, hvor Jakob Poulsen har været virkelig stærkt kørende i FC Midtjylland, men han vil ikke udråbe sig selv som efterårets helt store Superliga-profil.

- Jeg synes, der er mange, der har leveret rigtig stort. Jeg kan også finde et par stykker i både FCN og Brøndby, der har leveret rigtig godt - og også rigtig mange hos os selv.

- Så jeg vil ikke sige, at jeg er den ubetinget bedste i det her efterår. Det har været rigtig godt for mig personligt, men jeg har også spillet på et rigtig godt hold, og det gør alt andet lige arbejdsbetingelserne lidt bedre, siger Jakob Poulsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landsholdet skal på turen til Abu Dhabi møde Sverige og en endnu ikke fastlagt modstander.

Henning Andersen / bold@bold.dk


Foto: Getty Images

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce