Sydbank Pokalen -Jammerbugt forlænger med midtbanespiller
2017-10-13 11:27:30
Foto: Jammerbugt FC

Jammerbugt forlænger med midtbanespiller

Zander Hyltoft har imponereret så meget i sine første måneder i Jammerbugt FC, at klubben nu har givet midtbanespilleren en to-årig kontraktforlængelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

21-årige Zander Hyltoft skiftede i sommers Vejgaard ud med 2. divisionsklubben Jammerbugt FC, og efter få måneder i klubben er midtbanespilleren nu blevet tilbudt en to-årig kontraktforlængelse som han har takket ja til.

- Det er en fantastisk nyhed. Zander har gjort det godt allerede nu og vi har store forventninger til ham i fremtiden. Zander er den type spiller og personlighed, som vi gerne vil og tror på matcher vores værdier, siger cheftræner Bo Zinck i en pressemeddelelse.

Selv er den unge midtbanespiller også tilfreds med de første måneder i sin nye klub, og han glæder sig derfor over kontraktforlængelse og muligheden for at udvikle sig yderligere.

- Jeg er virkelig blevet taget godt imod af alle i og omkring klubben. Jeg har den følelse, at jeg glæder mig til at komme til træning hver gang, hvilket er utrolig vigtigt for min individuelle udvikling, siger Zander Hyltoft til klubbens hjemmeside.

Jammerbugt FC indtager førstepladsen i 2. Divisions gruppe 3 efter ti spillerunder, hvor de har hentet seks sejre og 19 point i alt.


Foto: Jammerbugt FC

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0