2021-05-22 16:00:12

Jammerbugt spillede sig tættere på oprykning

Jammerbugt sikrede sig lørdag tre vigtige point, da de vandt med 1-0 over FC Sydvest. Andetsteds tabte Middelfart til SfB-Oure.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jammerbugt kunne lørdag spille sig tæt på en oprykning til 1. division, da de tørnede sammen FC Sydvest. Det krævede dog en sejr, mens B93 skulle sætte point til i deres opgør senere lørdag.

Jammerbugts modstander fra Sydvest lå derimod placeret som nummer 12 i rækken og kunne give sig selv nyt liv i jagten på overlevelse, men så skulle de hente tre point mod 2. divisions stærkeste mandskab.

Men håbet om overlevelse blev ikke indfriet lørdag eftermiddag, da Sydvest fik det svært i Nordjylland, hvor Jammerbugt gjorde deres del af jobbet, da de vandt med 1-0 efter en scoring af Sead Gavranovic.

Den scoring kom fire minutter inde i anden halvleg, da Gavranovic stod på det rigtige sted og sendte bolden ind i netmaskerne til 1-0 til Jammerbugt.

Jammerbugt står nu noteret for 56 point efter 24 runder, hvor de har ni point ned til B93 på andenpladsen, som dog først spiller deres kamp mod Dalum senere lørdag.

Middelfart i problemer

Andetsteds skulle Middelfart forsøge at hente vigtige point, hvis de ville holde fast i deres sjetteplads, da de tog imod bundholdet fra SfB-Oure, men det blev på ingen måde en nem opgave.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De fik godt nok en drømmestart, da Nicolai Frederiksen bragte Middelfart planmæssigt foran 1-0, men i anden halvleg formåede SfB-Oure at vende hele opgøret rundt på hovedet i løbet af ni minutter.

Her kom Elisa Lamnuar nemlig på tavlen for gæsterne i hele to omgange, og derfor var SfB-Oure nu kommet foran med 2-1. Middelfarts Mads Jørgensen svarede dog hurtigt igen og udlignede til 2-2, men det var ikke nok, da SfB-Oure stjal alle tre point.

Det skete, da Fridtjof Rosenbaum gjorde det til slutresultatet 3-2 og blev matchvinder. Med nederlaget kan Middelfart nu blevet overhalet af både Brabrand og VSK Aarhus i tabellen, som mangler at spille deres kampe.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0