2021-10-22 20:52:44

Jammerbugt stjal sejren efter Hobro-koks

I et chancefattigt opgør formåede Jammerbugt FC at nuppe de tre point ude mod Hobro. Det sluttede med en 1-0-sejr til gæsterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 13. runde

FT

HOB

0 - 1

JAM

76'
0 1
Bardhec Bytyqi
Mål

Det var to bundhold, der stødte sammen, da Hobro IK tog imod Jammerbugt FC i NordicBet Ligaen fredag aften. 

Inden opgøret havde Jammerbugt 11 point mod Hobros ni, så det handlede for holdene om at trække fra i bunden med en sejr.

Kampen forløb yderst chancefattig, og udover en chance til Hobro i indledningen var det største højdepunkt, da hjemmeholdets Jasper Bøge fik en advarsel efter et minut.

Mod pausen kom Jammerbugt bedre med og fik sendt et par afslutninger afsted efter en periode med boldbesiddelse på egen banehalvdel.

I anden halvleg fik Frederik Høgh en kæmpe chance på en friløber, men han misbrugte muligheden, da han skød den et godt stykke forbi Adrian Kappenberger i Hobro-målet.

Herefter var det svenske David Edvardsson, der forsøgte sig med et langskud, der brækkede i luften, men igen gik forsøget over mål. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Jammerbugt stjal sejren efter Hobro-koks
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

I det sidste kvarter af opgøret var Louicius Deedson meget bevægelig på Hobros højre side, og han var impliceret i størstedelen af Hobros offensive aktioner.

Men så kom målet. I den anden ende vel at mærke på trods af bedre Hobro-takter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jammerbugts albanske 24-årige spiller Bardhec Bytyqi udnyttede et koks i hjemmeholdets forsvar, der slet ikke formåede at cleare bolden ud af egen forsvarszone, og så kunne albaneren sende gæsterne på sejrskurs med 13 minutter tilbage af den ordinære spilletid.

I de sidste minutter stillede Jammerbugt sig langt ned på egen banehalvdel for at forsvare føringen hjem, mens Hobro prøvede at lirke defensiven op.

Det lykkedes ikke, og derfor tog Jammerbugt sin første sejr i tre kampe og rykkede op på en syvendeplads i NordicBet Ligaen.

Hobro ligger fortsat nummer 11 og har stadig kun vundet en kamp i sæsonen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 13. runde

FT

HOB

0 - 1

JAM

76'
0 1
Bardhec Bytyqi
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0