2021-09-30 23:29:52

Jens Stage efterlyser coolness efter pligtsejr

FC København fik torsdag aften en pligtsejr over upåagtede Lincoln, men de skulle gennem kampen have været langt mere tålmodige på bolden, fortæller Jens Stage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tre point og videre i programmet. FC København fik torsdag aften deres pligtsejr over Lincoln i Conference League, da de slog miniputterne med 3-1.

Det var dog ikke den bedste præstation, som Jess Thorups tropper lagde for dagen, hvor de gennem kampen begyndte at stresse og blev for utålmodige, da de ikke kunne trænge gennem gæsternes defensiv.

Det var et problem for FCK, og derfor efterlyser Jens Stage coolness på holdet, fordi chancerne skal nok komme til dem.

- Vi sætter os på det fra starten af og scorer et tidligt mål, som vi havde håbet på. Derefter kan vi ikke rigtig indfinde os med, hvordan kampen forløber sig. Vi har bolden en del, men kan ikke rigtig komme igennem.

- Vi skal være mere tålmodige og cool på bolden, fordi vi ved, at vores gode perioder nok skulle komme. 

- Så i den periode savnede jeg mere coolness fra holdet. Vi spiller dog en fin anden halvleg og lukker det, inden det når at blive spændende, udtaler Jens Stage til TV2 SportX.

FC København står nu noteret for seks point efter to kampe i Conference League-gruppespillet, hvor de i næste runde skal op imod PAOK.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0