2022-09-14 14:11:57

Jess Thorup jagter oprejsning: Ingen tror på os

FC København-cheftræner Jess Thorup ser opgøret mod Sevilla som en mulighed for, at de kan komme tilbage på sporet, men han ved godt, at der er ingen, som tror på dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 2. runde

FT

FCK

0 - 0

SEV

FC København er på en svær opgave onsdag aften, når Sevilla venter i Champions League hjemme i Parken.

Det har dog ikke været nemt på det sidste for Jess Thorup og co., da de har været meget svingende i spillet på banen, og det har også kostet i tabellen, hvor de er otte point efter førstepladsen.

En europæisk kamp i Parken er dog noget specielt, og Thorup håber på, at de kan levere et godt resultat.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne ville have haft, at vi var kommet ind med en masse sejre i ryggen og sprudlende selvtillid, men på den anden side ved vi også godt, at de her europæiske aftener lever deres eget liv.

- Det er en mulighed for at glæde os og være stolte over, at vi er en del af den her turnering, og det gælder både på dansk fodbolds og FCK's vegne. Vi har en forpligtigelse til at levere et godt resultat, og det glæder vi os til.

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Jess Thorup jagter oprejsning: Ingen tror på os
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Siden nederlaget til OB har der været meget snak om de samtaler, som Thorup har haft med truppen.

Det er dog ikke noget, som cheftræneren gider at bruge tid på længere, og derfor vil han se frem imod en kamp, hvor ingen regner med, at de kan få ram på Sevilla.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har evalueret det, som ligger bag os, så det handler om at kigge fremad. Der venter os en stor kamp, hvor vi har muligheden for at overraske alle. Der er ingen, som tror, at vi har en chance, men det gør vi selv. 

- Det er jo netop der, at vi kan gå ud og få selvtilliden tilbage hos spillerne, som de har så meget brug for. Selvtillid er det vigtigste for en spiller og et hold, udtaler Jess Thorup.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 2. runde

FT

FCK

0 - 0

SEV

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce