2022-06-02 15:28:55

JFC-ejer insisterer: Spillerne har fået løn

Jammerbugt-ejeren Klaus-Dieter Müller kalder det for noget bullshit, når medierne skriver, at spillerne ikke har fået løn. Han har lige tjekket efter, og det har de. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klaus-Dieter Müller er igen havnet i noget af et stormvejr. 

Onsdag kunne Nordjyske erfare, at flere Jammerbugt-spillere ikke havde modtaget løn, og Spillerforeningen derfor havde sendt et påkrav til klubben. 

Det er Jammerbugt-ejer Klaus-Dieter Müller slet ikke enig i, og han kalder historierne for noget bullshit. Det gør han til Nordjyske

- Alle har fået løn, så det er noget bullshit, når medierne skriver, at spillerne ikke har fået løn i denne måned. Jeg har lige set efter, og alle har fået udbetalt løn.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jammerbugt FC -JFC-ejer insisterer: Spillerne har fået løn
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det er noget bullshit, når medierne skriver, at spillerne ikke har fået løn til tiden. Nogle af spillerne har stadig udenlandske konti, og der går der altså to-tre dage ekstra, inden lønnen går ind, fortæller Jammerbugt-ejeren til Nordjyske. 

Klubejeren frotæller også, at han er træt af alle de spekulationer der laves om klubben for tiden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jammerbugt er for nyligt også blevet begæret konkurs af deres sponsor Jørns Busrejser, eftersom de ikke har fået de penge, som Jammerbugt skylder dem. 

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0