2022-06-14 10:14:48

Joachim A. trækker i land om hård tackling

Joachim Andersen påstod først, at der ikke engang var frispark, da han i kampen mod Kroatien fik gult kort. Nu erkender han, at den så lidt voldsom ud, og at det gule kort var helt i orden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Af skade bliver man klogere. 

Skadet blev Joachim Andersen ikke, men det var da tæt på, at Andrej Kramaric ikke kunne spille videre, da Joachim Andersen kastede sig ned i en hård tackling i kampen mod Kroatien. 

Efter Kroatien-kampen blev Joachim Andersen spurgt om den hårde tackling, men der synes han ikke engang, at der var frispark. 

- Nej, jeg synes overhovedet ikke, der var frispark. Jeg ramte bolden, og jeg forstår ikke dommerens kendelse, fortalte Joachim Andersen til TV 2 efter kampen mod Kroatien. 

Nu har Joachim Andersen haft tid til at se tacklingen igennem igen, og hans holdning har da også ændret sig en smule. 

- Jeg havde ikke set den på daværende tidspunkt, men den så godt nok lidt voldsom ud i langsom gengivelse, så den var vist god nok til en gul billet. 

- Den er dog ikke til rød, som mange siger. Det var min fod lidt for langt nede til. Jeg tror, jeg rammer ham på vristen, og jeg tror, den skal lidt længere op, hvis det skulle være en rød billet, fortalte Joachim Andersen efter mandagens kamp mod Østrig. 

Joachim Andersen har her i Nations League været en af de danske spillere, der har spillet allerflest minutter. Der var derfor heller ikke noget at sige til, at han i kampen mod Østrig måtte lade sig udskifte af ren udmattelse. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0