2022-08-11 13:00:54

Johnsson om FCK: Mange siger jeg skal smutte

Mange har fortalt FCK-målmand Kalle Johnsson, at han burde skifte væk fra FCK, men det har han umiddelbart ikke tænkt sig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

FCK

1 - 3

RAN

Mange vil have, at Kalle Johnsson skifter væk fra FC København. 

Det fortæller den svenske keeper, der i seneste sæsoner har måtte se til fra FCK-bænken.

Grundet en skade til Kamil Grabara har Kalle Johnsson fået chancen fra start i flere kampe i denne sæson, men nu har FCK så hentet Mathew Ryan, der truer hans nuværende startplads. 

- Det har selvfølgelig været hårdt ikke at spille, for man vil altid gerne spille. Men jeg må arbejde hårdt, og så må vi se, hvem de vælger. 

- Det er trods alt sjovere at være en del af et tophold end at sidde på bænken for et bundhold. Sådan prøver jeg at se på det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Johnsson om FCK: Mange siger jeg skal smutte
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Der er mange der har sagt til mig, at "For fanden, du er nødt til at smutte", men jeg har en familie, jeg skal tænke på. Det hele skal passe sammen, så jeg kan ikke bare smutte. 

- Jeg har tænkt mig at kæmpe videre, så jeg kan være klar, når der kommer en mulighed, fortæller Kalle Johnsson til Fotbollskanalen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kalle Johnsson fortæller også, at der har være interesserede klubber fra Sverige, men at han stadig godt vil blive i udlandet. 

- Der har været en smule interesse, ja. Men jeg vil gerne blive ude lidt længere, hvis det er muligt, og så må vi se, hvad der sker senere. 

FCK skal i aktion fredag aften, og der får man altså svaret på, om det bliver med Kalle Johnsson eller Mathew Ryan i målet. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

FCK

1 - 3

RAN

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0