2023-03-21 17:30:01

Journalist: Bidstrup får chancen i Brentford til sommer

The Athletic-journalisten Jay Harris spår, at Brentford kommer til at give Mads Bidstrup chancen i næste sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

- Brentford får svært ved at sige nej til Mads Bidstrup.

Sådan lyder det fra The Athletic-journalisten Jay Harris, der i et interview med bold.dk sætter ord på FC Nordsjælland-profilen Mads Bidstrups chancer for at slå igennem i Brentford.

Bidstrups lejeophold i FCN udløber til sommer, og her skal danskeren efter planen tilbage til London for at slå sine folder i Brentford, hvor han har kontrakt til sommeren 2024. 

Ifølge Jay Harris, der dækker Brentford på tæt hold for The Athletic, er London-klubben særdeles imponerede over, hvor godt den danske midtbanespiller klarer sig i FCN. 

- Det virker til, at Brentford er i stor ekstase over, hvordan det går for Bidstrup i FCN. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Journalist: Bidstrup får chancen i Brentford til sommer
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Klubben er vilde med tanken om, at han præsterer på et højt niveau uge efter uge, og at han tilmed er blevet en leder på FCN's hold, siger den engelske journalist.

Harris forklarer videre, at Mads Bidstrup ifølge hans vurdering kommer til at få en ærlig chance i Brentford til sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Brentfords midtbane skal med al sandsynlighed gennemgå en opfriskning til sommer. Saman Ghoddos har kontraktudløb, og Shandon Baptiste er alt for skadesplaget.

- Der vil med andre ord komme et par åbninger, og jeg tror, at Bidstrup kommer tilbage efter 18 fantastisk måneder i Danmark og får chancen får i Brentford.

- Her vil han have seks måneder frem til udgangen af 2023 til at vise sit værd, og hvis han gør det godt, tror jeg, at klubben vil tilbyde ham en ny aftale, og så er han i klubben i mange år, siger Harris.

22-årige Bidstrup har tidligere fortalt til bold.dk, at han foretrækker at vende hjem til Brentford, hvor cheftræner Thomas Frank dog skal være parat til at ville bruge ham. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce