2022-08-23 06:30:01

Journalist: Braithwaite bør forlade Barcelona

Journalisten Juan Jimenez mener, at Martin Braithwaite bør acceptere, at han ikke har en fremtid i Barcelona. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BAR

3 - 3

MCI

Martin Braithwaite er kommet i overskud i Barcelona, hvor der ikke er udsigt til spilletid, hvorfor klubben arbejder på at komme af med angriberen.

Braithwaite har ikke været i truppen til Barcelonas første to ligakampe i sæsonen, men han har indtil nu afvist at forlade klubben.

Journalisten Juan Jimenez, som følger Barcelona tæt for den spanske avis AS, mener, at Braithwaite gør klogest i at tage væk fra den spanske storklub, da han ganske enkelt ikke har udsigt til spilletid.

- Barcas ledelse og trænerstab mener, at Braithwaite skal indse, at der ikke er udsigt til, at han bliver en del af truppen, og at han derfor bør forlade Barca nu, siger Jimenez til bold.dk.

- Barcas fans er skuffede over ham. Lige som ledelsen og trænerne mener folk også, at Braithwaite bør tage væk, da Xavi har været meget klar om situationen.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Journalist: Braithwaite bør forlade Barcelona
Foto: Alejandro Garcia/EPA/Ritzau Scanpix

Men er det ikke forkert af klubben at forsøge at tvinge en spiller, som er på kontrakt, væk?

- Jo, det er forkert, synes jeg, men Braithwaite bør også acceptere sin rolle, og parterne bør nå til enighed om et exit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Barca skal behandle spilleren ordentligt, men spilleren bør også hjælpe klubben. Han opnåede sin drøm om at spille for Barca, men nu er han kommet i overskud, hvilket han bør acceptere, og derfor bør han finde sig en ny klub.

Barcelona og præsident Joan Laporta er kommet i modvind efter at forsøge at tvinge spillere som Braithwaite og Frenkie De Jong væk fra klubben.

Juan Jimenez mener dog ikke, at situationen med De Jong og Braithwaite kan sammenlignes.

- Det er to forskellige situationer. De Jong har potentialet og evnerne til at spille i Barca, men det er et spørgsmål om økonomi. 

- Braithwaite er der ikke plads til, når klubben også har Lewandowski, Aubameyang, Ansu Fati, Ferran Torres, Raphinha, Dembele og andre.

Tror du, at Braithwaite bliver i Barca, hvis klubben siger farvel til Memphis Depay og Pierre-Emerick Aubameyang?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at Braithwaite forlader Barca i dette vindue. End ikke hvis Barca sælger Auba og Depay, bliver han, siger Jimenez til bold.dk.

31-årige Braithwaite har kontrakt med Barcelona til sommeren 2024. Han har spillet 57 officielle kampe for klubben, og her er det blev til ti scoringer. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BAR

3 - 3

MCI

38 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0