Serie A -Juve-dansker: Anspændt forhold til angriberne
2020-03-04 20:03:01
Foto: Getty Images

Juve-dansker: Anspændt forhold til angriberne

Juventus-danskeren Nikolai Baden Frederiksen fortæller til B.T., at han i storklubben har det bedst med franske Adrien Rabiot. Det er noget sværere med stjernerne Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala.

Artiklen fortsætter efter annoncen

19-årige Nikolai Baden Frederiksen skiftede i august 2018 FC Nordsjælland ud med Juventus.

I den italienske storklub har Frederiksen trænet med førsteholdet flere gange, og han var med Maurizio Sarris tropper på træningslejr i Asien.

I et interview med B.T. fortæller han om forholdet til de store navne, som han har været i blandt i Torino, inden han i januar blev udlejet til hollandske Fortuna Sittard.

- Jeg har det bedste forhold til Adrien Rabiot, og jeg har det mest anspændte forhold til angriberne, som blandt andet er Ronaldo og Dybala. Det skyldes nok, at jeg er en form for trussel for dem, siger han til B.T. og fortsætter:

- Ronaldo og Dybala er to af de store stjerner i Juventus, mens jeg er nederst i hierarkiet. Derfor er det svært at komme til at snakke ordentligt med dem. Det er store personligheder, som plejer dem selv først. Det betyder, at de opfører sig sådan. Det er ikke nødvendigvis, fordi de er sådan, men sådan skal de være for at bevare deres status i klubben.

Baden Frederiksen har spillet en enkelt kamp i sin nye klub.


Foto: Getty Images

13 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce