2020-12-05 09:38:27

Juve mistænkes for snyd med Suarez-prøve

Juventus er under mistanke for at have snydt og forsøgt at accelerere anerkendelsen af Luis Suarez' italienske statsborgerskab, da Suarez var på vej til Juventus i transfervinduet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Luis Suarez var i sommer længe på vej videre fra Barcelona, og før han endte i Atletico Madrid, var han og Juventus i dialog om et skifte.

I den forbindelse skulle Suarez tage en italiensk sprogtest, som en del af at få italiensk statsborgerskab, og i den forbindelse mistænkes Juventus nu for at have snydt, så Suarez hurtigere ville få et statsborgerskab.

Det oplyser anklagere i Perugia i Italien ifølge Football Italia, efter flere universitetsansatte på det universitet, som Suarez tog prøven på, er blevet suspenderet.

- Det er kommet frem, at indholdet af prøven var blevet kommunikeret til spilleren i forvejen, så han kunne nå et forudbestemt resultat, der kunne møde de forespørgsler, som Juventus havde stillet, så sagen var positiv for både Juventus' og universitetets image, skriver anklagerne i Perugia og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Juve mistænkes for snyd med Suarez-prøve
Foto: Getty Images

- Efterforskningen har også tilladt os at forstå, at ledere i Torino-klubben – også på allerhøjeste niveau – at accelerere anerkendelsen af Suarez' italienske statsborgerskab.

Suarez havde brug for et italiensk pas, da Juventus havde brugt sin kvote for ikke EU-spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Juventus forventer, at sportsdirektør Fabio Paraticis uskyldighed kommer frem i den videre efterforskning. 

Ingen er altså dømt i sagen.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0