2021-08-14 14:59:36

Kaastrup med kanonkasse i stor Lyngby-sejr

Hobro kom tidligt foran, men Magnus Kaastrup udlignede på et formidabelt langskud og hev med to mål en 4-1-sejr i land til Lyngby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 4. runde

FT

HOB

1 - 4

LYN

16'
1 0
Emil Søgård Jensen
Mål
30'
1 1
Marcel Rømer
Mål
35'
1 2
Magnus Kaastrup
Mål
90'
1 3
Magnus Kaastrup
Mål
90'
1 4
Petur Knudsen
Mål

Lyngby har fået en perfekt begyndelse på livet i NordicBet Ligaen. Nedrykkerne stod med tre sejre i tre kampe inden dagens visit til Hobro.

Hjemmeholdet havde ikke helt så fine meritter på samvittigheden. De var fortsat på jagt efter den første sejr og håbede givetvis, at i dag var dagen for tre point.

Det så hurtigt ganske lyst ud for Hobro, for som det første mandskab i sæsonen lykkedes det dem at tage en føring mod Lyngby.

Efter 16 minutter drev Don Deedson gæk med Lyngby-forsvaret i feltet, hvor Kasper Jørgensen slog kolbøtter i forsøget på at dæmme op for Deedson.

Det lykkedes ikke, og da Lyngbys forsvarere inde foran mål heller ikke formået at få clearet bolden, kunne Emil Søgård Jensen blandt venner og fjender trykke bolden ind over stregen til 1-0.

Lyngby lod sig ikke påvirke og efter en halv time bed de tilbage. Adrian Kappenberger fumlede med et indlæg, som via hovedet på Pascal Gregor faldt ned for fødderne af Marcel Rømer, som sendte bolden i mål.

Kort efter var der mere elegance over Lyngby, da de også tog føringen. Sven Crone chippede bolden hen over Hobro-forsvaret til Rasmus Thellufsen, som med en enkelt berøring lagde den til rette for Magnus Kaastrup.

Han smadrede bolden helt op i krogen bag Kappenberger, og så var et fantastisk mål ellers en realitet og Lyngby var foran 2-1.

Den føring holdt de resten af en underholdende første halvleg. De sidste 45 minutter kunne ikke stå mål med den, men det så ud til at passe Lyngby.

Gæsterne havde ganske fin kontrol med Hobro, og i kampens overtid ramte gæsterne så stikkontakten og lukkede og slukkede det hele.

Kaastrup kom af sted alene med Kappenberger, som flot parerede Kaastrups flade første forsøg. Riposten havnede dog også for fødderne af Kaastrup, som bankede bolden ind til 3-1.

Til allersidst blev det også 4-1 ved Petur Knudsen. Dermed holder Lyngby fortsat maksimumpoint efter fire kampe og topper NordicBet Ligaen sammen med FC Helsingør.

Hobro er nier.

 

NordicBet Liga -Kaastrup med kanonkasse i stor Lyngby-sejr
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 4. runde

FT

HOB

1 - 4

LYN

16'
1 0
Emil Søgård Jensen
Mål
30'
1 1
Marcel Rømer
Mål
35'
1 2
Magnus Kaastrup
Mål
90'
1 3
Magnus Kaastrup
Mål
90'
1 4
Petur Knudsen
Mål

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0