1. Division -Kadrii og co. sikrede ny sæson trods nederlag
2020-09-09 21:44:10
Foto: Getty Images

Kadrii og co. sikrede ny sæson trods nederlag

Bashkim Kadrii lagde op til en scoring, da Al-Fateh trods et nederlag på 3-4 sikrede sig en ny sæson i den saudiarabiske liga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

29-årige Bashkim Kadrii skiftede i januar 3F Superligaen ud med den saudiarabiske liga, da Al-Fateh hentede den målfarlige københavner i OB.

Siden har Kadrii dog ikke vist samme målfarlighed i sin nye klub, da han inden onsdagens bundkamp mod Damac var noteret for i alt to mål og et oplæg.

Kadrii har dog været på tavlen to gange siden ligaens genstart, og onsdag havde han altså muligheden igen i en særdeles vigtig kamp, hvor Al-Fateh kunne sikre sig en ny sæson i den saudiarabiske liga.

Det blev dog ikke til scoringer for Kadrii, der kunne se sit hold komme bagud 0-2, inden han stod for oplægget til Al-Fatehs første scoring, der reducerede til 1-2.

Siden kom Kadrii og co. da også på 2-2, men dramaet fortsatte mod kampens slutning, hvor Damac først kom på 3-2, inden Al-Fateh udlignede på ny.

I det 87. minut kunne Kadrii så se Damac score sejrsmålet, da man nettede til 4-3.

Med nederlaget er Kadriis Al-Fateh på 13.-pladsen i den saudiarabiske liga, men det er altså rigeligt til at sikre sig overlevelse, da den nærmeste forfølger Al-Feiha tabte 0-1 til Al-Taawon.

Al-Fateh slutter et point foran Al-Feiha.


Foto: Getty Images

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0