2022-03-15 14:42:58

Kai Havertz: Klar til at betale for transport

Kai Havertz er klar til at betale for spillernes transport til udekampe, hvis det bliver nødvendigt for Chelsea i løbet af sæsonen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - anden ottendedelsfinale

FT

LIL

1 - 2

CHE

Chelsea befinder sig i en udfordrende situation, hvor klubben har fået lukket alle firmakort. Derfor er der opstået uklarhed omkring, hvordan klubben skal transporteres til og fra udekampe indtil der er fundet en ny ejer. 

Thomas Tuchel har tidligere været ude og sige, at han er villig til at sætte sig selv ind som chauffør i en bil og køre spillerne, hvis det er klubbens eneste udvej til at løse udfordringerne. 

Tirsdag blev tyske Kai Havertz spurgt ind til klubbens situation, og her fortalte han ifølge BBC Sport, at han er villig til at betale for truppens transport, hvis det skulle komme dertil.

- Jeg vil gerne betale, det er intet problem. Det vigtigste er, at vi kan komme ud og spille vores kampe, sagde Havertz og fortsatte: 

- Der er større ting i verden lige nu, end om vi skal tage bussen eller et fly til en udekamp. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Kai Havertz: Klar til at betale for transport
Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge tyskeren kan spillerne ikke gøre meget ved situationen, derfor må de i stedet forsøge at holde fokus på at spille fodbold. 

- Vi er alle professionelle. Alle ved, at det er en mærkelig situation for alle i klubben. Vi er fodboldspillere, og vi skal fokusere på kampene. Det er alt, hvad vi kan gøre. De andre ting skal klubben selv ordne. Det er ikke for spillerne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke let for os, for hele klubben og fansene. Det, vi kan gøre, er at spille god fodbold og prøve at give fansene et smil i denne situation. Som vi viste i weekenden, kan vi håndtere disse situationer, afslutter Havertz. 

Kai Havertz er lige nu i forrygende form på banen. Tyskeren har lavet fire mål i de seneste tre kampe for Chelsea, og det ligner efterhånden, at han er Thomas Tuchels foretrukne angriber. 

Chelseas næste opgave er onsdag, hvor de skal møde Lille på udebane i Champions League. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - anden ottendedelsfinale

FT

LIL

1 - 2

CHE

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0