2022-07-29 15:26:01

Kakeeto er færdig i AaB: Ked af det og ærgerlig

AaB tager afsked med Robert Kakeeto, der bliver lejet ud til Middelfart, indtil kontrakten udløber. Kakeeto siger til bold.dk, at han er ked af AaB’s beslutning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Robert Kakeeto har i hele ni år været en del af AaB, men nu er tiden i Superliga-klubben forbi. 

AaB har nemlig valgt at udleje Kakeeto til Middelfart Boldklub indtil 30. juni 2023, hvorefter hans kontrakt med AaB løber ud. 

Derfor er Kakeeto færdig som AaB-spiller. 

Den 27-årige midtbanespiller siger til bold.dk, at han er trist over, at AaB har valgt at skille sig af med ham.

- Jeg synes, at det er ærgerligt, at jeg ikke skal være en del af AaB mere. Jeg har været i AaB, siden jeg kom til Danmark. Jeg ser AaB som min barndomsklub, og jeg har vokset meget i klubben. Jeg er ked af det, så det er bare ærgerligt, at jeg ikke skal spille i AaB, siger Robert Kakeeto til bold.dk.

Er du skuffet?

- Jeg synes stadigvæk, at jeg kunne have kæmpet for pladsen. Jeg kunne dog ikke vente for lang tid i forhold til at få spilleminutter, og jeg manglede spilletid. Jeg kunne ikke få det nu, og jeg skulle måske vente med det til, at Malthe (Malthe Højholt, red.) eller Pedro (Pedro Ferreira, red.) blev skadet. Det var ikke 100 procent garanteret, at jeg kom til at spille, så det er ærgerligt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Glemmer aldrig AaB-tid

Kakeeto kan skrive 37 3F Superliga-kampe på CV’et i løbet af de ni år i klubben, men midtbanespilleren fra Uganda har i AaB-tiden været udlejet til Jammerbugt FC, finske HIFK, Skive IK og nu Middelfart. 

Selvom Kakeeto nu må vinke farvel til AaB, så har klubben en speciel plads i hjertet hos ham.

- Den betyder meget. Den var den eneste klub, som jeg kendte, da jeg kom til Danmark. Jeg har fået rigtig mange venner, og jeg kender mange mennesker i Aalborg. Fansene tog rigtig godt imod mig. Jeg kommer til at savne alt i AaB. Jeg kommer ikke til at glemme AaB i hele mit liv. 

Selvom det er et hårdt exit, så er det også vigtigt, at midtbanespilleren kommer et sted hen, hvor han kan få spilletid, mener Kakeeto.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, at det var tid til at prøve noget andet. Jeg er selvfølgelig ked af det, men jeg var ikke 100 procent sikker på, at jeg kunne få spilletid i den her sæson. Jeg er 27 år gammel, så jeg har behov for at spille. Det er fint, at jeg skal prøve noget andet og få noget spilletid, siger Robert Kakeeto til bold.dk. 

Robert Kakeeto kan få debut for Middelfart, når 3. divisionsmandskabet skal en tur til Give Fremad i pokalen tirsdag 2. august.

Kakeeto fik en uheldig hovedrolle mod Brøndby 7. februar 2021 i 3F Superligaen, og du kan se klippet øverst i artiklen.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0