2022-11-22 16:30:02

Karakterer: Schmeichel var bedst i dansk fuser

På en skuffende dag var Kasper Schmeichel bedste mand, da Danmark måtte nøjes med 0-0 mod Tunesien i VM-åbneren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Danmark spillede tirsdag 0-0 mod Tunesien i første VM-kamp og fik dermed en noget skuffende start på turneringen.

Kasper Hjulmand startede i en 3-4-3-formation, men der var ikke meget, der fungerede i offensiven, hvor Kasper Schmeichel til gengæld tog sig af de chancer, der kom imod.

Schmeichel var en sikker sidste skanse og bød kort før pausen ind med en fremragende redning, der sikrede det ene point på en dag, hvor ingen markspillere sprudlede, men hvor der var mange præstationer under niveau. 

bold.dk kommer her med et bud på, hvordan de danske spillere præsterede i opgøret.

Karaktererne går fra 1-10, hvor 1 er helt håbløst, mens 10 er helt exceptionelt. 5 er en middel præstation.

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Karakterer: Schmeichel var bedst i dansk fuser
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Startopstillingen:

Kasper Schmeichel - 6
Diskede op med en fornem redning på en helt fri Issam Jebali kort før pausen og var derudover en sikker sidste skanse for holdet kampen igennem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Joachim Andersen - 3
Havde nok at se til defensivt og var ikke så stærk på bolden, som han normalt er, og det var der ellers brug for på en dag, hvor offensiven ikke helt fungerede.

Simon Kjær - 3
Spillede første 65 minutter som den centrale i tremandsforsvaret. Havde nok at se til med Issam Jebali, men slap fint fra de fleste dueller.

Andreas Christensen - 4
Fik bolden i hovedet efter få minutter og begik en fejl i eget felt kort efter. Leverede et fremragende returløb i starten af anden halvleg og kom også tæt på scoring med et hovedstød på stolpen. 

Rasmus Nissen - 3
Fik et tyndt gult kort i første halvleg og havde svært ved for alvor at sætte sit aftryk på kampen. Arbejdede dog hårdt kampen igennem. 

Pierre-Emile Højbjerg - 4
Afværgede med stærkt returløb og en god tackling i feltet en stor tunesisk chance, men fik ikke sat sit sædvanlige præg på spillet i en noget rodet forestilling. 

Thomas Delaney - 3
Som altid en stenhård arbejdsindsats, men i en tackling i slutningen af første halvleg blev Delaney skadet og måtte lade sig udskifte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Joakim Mæhle - 3
Farlig fejlaflevering på egen banehalvdel i første halvleg, men god offensiv aktion kort derefter. Det var dog begrænset, hvad man så til den normalt så offensive wingback.

Andreas Skov Olsen - 3
Det forblev ved lige ved og næsten for kantspilleren. Fik bolden i nettet i anden halvleg, men der blev dømt offside. Udskiftet efter 65.

Kasper Dolberg - 3
Havde svære arbejdsbetingelser før pausen, men arbejdede hårdt og holdt godt fast i bolden. Kom til en hovedstødschance i anden halvleg, men fik ikke ordentlig træf på bolden. Udskiftet efter 65.

Christian Eriksen - 5
Efter en presset start for hele holdet stemplede Eriksen ind halvvejs i første halvleg og stod bag flere halve chancer, blandt andet på nogle skarpe dødbolde. Godt 20 minutter før tid var han tæt på scoring med et fremragende spark. 

Indskiftere:

Mikkel Damsgaard - 4
Kom på banen i slutningen af første halvleg og fik i anden halvleg sat lidt skub i den danske offensiv, uden det dog blev rigtig farligt.

Mathias Jensen - 3
Havde svært ved at finde sig til rette i kampen efter sin indskiftning 20 minutter efter pausen. Fik et gult kort for at bremse et kontraangreb. 

Andreas Cornelius - 3
Fik den største danske chance 20 minutter før tid, men fik ikke ramt bolden godt nok tæt på stregen. Burde have scoret og dermed sikret Danmark sejren. 

Jesper Lindstrøm - 3
Indskiftet efter 65, men nåede aldrig at få sat sit præg på kampen udover et frækt forsøg fra distancen kort før slutfløjt.

Træner

Kasper Hjulmand - 3
Stillede i en 3-4-3, men kunne se sit hold være på hælene i de første 25 minutter. Derefter kom der mere styr på det danske spil, men offensiven kom aldrig for alvor i gang.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0