2022-06-03 22:48:02

Karakterer: Utrolige Cornelius var DK's bedste

På en stor dansk aften var Andreas Cornelius bedste dansker, da Danmark vandt 2-1 over Frankrig i Nations League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det danske landshold leverede en fremragende præstation, da holdet fredag aften på fornem vis vandt 2-1 ude over Frankrig i Nations League.

På Stade de France løb Andreas Cornelius med alle overskrifterne, da han blev skiftet ind i anden halvleg og med to scoringer sikrede den store danske triumf. 

bold.dk kommer her med et bud på, hvordan de danske landsholdsspillere præsterede i opgøret.

Karaktererne går fra 1-10, hvor 1 er helt håbløst, mens 10 er helt exceptionelt. 5 er en middel præstation. 

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Startelleveren:

Kasper Schmeichel - 7

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flot redning på Benzema i starten af anden halvleg og chanceløs på den franske stjernes flotte scoring. Havde naturligvis luret, at N'Golo Kantés drøn sent i kampen ramte stolpen. 

Joachim Andersen - 7

Fik en god start med erobring på Kylian Mbappé og spillede efterfølgende med stor selvtillid over for den lynhurtige franske angriber og de øvrige offensivspillere.

Victor Nelsson - 8

Startede inde i fraværet af Andreas Christensen og gjorde det glimrende i både tremands- og firemandsforsvaret. Viste stor duelstyrke mod de hurtige franske spillere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jannik Vestergaard - 7

Var stærkt spillende og gjorde sit til at holde Karim Benzema nede, indtil det ikke gik længere. Blev skiftet ud efter en time, da Kasper Hjulmand skiftede formation.

Daniel Wass - 6

Wass har stort set ikke spillet fodbold i 2022, men leverede en fin indsats som højre wingback. Lukkede godt af defensivt og var tæt på at finde Kasper Dolberg med et godt, fladt indlæg. Spillede 60 minutter.

Pierre-Emile Højbjerg - 8

Havde et dumt boldtab i en presset periode i første halvleg, men arbejdede derudover forbilledligt mod de stærke franskmænd. Stod bag en fremragende assist til Cornelius’ udligning og var blandt de bedste danskere.

Thomas Delaney - 7

Danmark havde ikke bolden meget, men Delaney kæmpede godt på den centrale midtbane med makker Højbjerg. Blev skiftet ud kort før tid, da kræfterne slap op. 

Joakim Mæhle - 7

Joakim Mæhle var som altid energisk og gik flere gange med frem. Det var tæt på at blive farligt, mens Mæhle også gjorde det rigtig fint defensivt.

Andreas Skov Olsen - 7

Forsøgte med flere udfordringer, men var også tvunget til at bruge mange kræfter defensivt. Havde et glimrende forsøg 20 minutter før tid, som tvang Hugo Lloris til en god redning.

Kasper Dolberg - 6

God opspilsstation, fyldte ganske meget og arbejdede hårdt. Blev dog aldrig fundet i feltet, hvor han er bedst. Udskiftet efter en time.

Christian Eriksen - 7

Eriksen er bedst, når Danmark har bolden, og det havde danskerne ikke ret meget i første halvleg. Fandt i en noget uvant rolle på venstrekanten aldrig rigtig ind i spillet, men kunne have scoret, men måtte se Hugo Lloris snuppe det flade forsøg. 

Træneren:

Kasper Hjulmand - 8

Landstræneren stillede med tre store stoppere i forsvaret for at lukke ned for de den stærke franske offensiv, og det lykkedes glimrende. Skiftede formation, da Danmark var bagud og var dermed kraftigt medvirkende til den store triumf. 

Indskiftere:

Andreas Cornelius - 9

Stærkt indhop af den store angriber. Holdt godt på bolden og slog til på første mulighed, da han sparkede udligningen i kassen, inden han med et fornemt mål kort før tid sikrede sejren. 

Rasmus Nissen - 7

Har haft en fremragende sæson og kom med god energi og optimisme på banen, da han erstattede Daniel Wass med en halv time igen.

Mikkel Damsgaard - 7

Den vævre offensivspiller kom ind med en halv time igen og var tæt på en flot assist til sidst, da han fandt Eriksen i feltet.

Uden for bedømmelse: 

Mathias Jensen 

Martin Braithwaite 

 

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0