2022-05-24 09:34:59

Kazan-chef langer ud efter Dreyer og co.

Rubin Kazan-direktøren Rustem Saimanov er utilfreds med de udenlandske spillere, der forlod klubben i forbindelse med invasionen i Ukraine.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - finale

FT

OB

3 - 4

FCM

Flere udenlandske spillere forlod Rubin Kazan i løbet af forårssæsonen. 

FIFA indførte nemlig en regel, der tillod udenlandske spillere at suspendere sin kontrakt i Rusland frem til sommer, således de kunne søge væk fra landet, der i slutningen af februar invaderede Ukraine.

Danske Anders Dreyer var blandt de udlændige, der besluttede sig for at forlade Rubin Kazan, og det samme gjorde fem af hans holdkammerater.

Rubin Kazans administrerende direktør Rustem Saimanov mener dog, at de brød et løfte, da de valgte at udnytte FIFA's særregel. 

Det fortæller han ifølge det russiske medie sportrbc.ru. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Kazan-chef langer ud efter Dreyer og co.
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Vi samlede spillerne og prøvede at overbevise dem om, at alle lønninger ville komme til tiden, og at der ikke ville være nogen problemer her i landet. Vi sagde: 'Lad os færdiggøre sæsonen sammen, og så kan vi tale om det.'

- Spillerne sagde, at de ikke ville forlade os, og at de ville blive i klubben. Men i stedet pakkede de bare sammen og forlod os. En af dem ringede og sagde: 'Jeg er smuttet' lyder det fra Saimanov. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders Dreyer har tidligere fortalt, at han havde gode snakke med både træneren og sportsdirektøren i Rubin Kazan, inden han forlod klubben til fordel for FC Midtjylland.

Den danske offensivspiller står til at vende tilbage til Rubin Kazan den 1. juli. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - finale

FT

OB

3 - 4

FCM

20 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce