2021-04-26 14:45:21

Khedira tager til Union: Kan møde bror i derby

Rani Khedira har skrevet kontrakt med Union Berlin, og han kan derfor i næste sæson ende med at stå over for sin bror Sami Khedira i det store Berlin-derby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygterne har tidligere været fremme, og mandag er det officielt, at 27-årige Rani Khedira til sommer forlader Augsburg til fordel for Union Berlin.

- Union har udviklet sig bemærkelsesværdig i løbet af de seneste år. Jeg er rigtig glad for at blive en del af dette hold fra den kommende sæson og hjælpe klubben med at etablere sig i Bundesligaen. 

- Samtalerne med klubben var meget overbevisende, hvilket var grunden til, at jeg valgte Union, siger Rani Khedira.

Med skiftet kan Rani Khedira endte med at skulle spille lokalbrag mod sin egen storebror i form af Sami Khedira, der er på kontrakt i Hertha Berlin.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Khedira tager til Union: Kan møde bror i derby
Foto: Union Berlin

Det kræver dog, at 34-årige Sami Khedira forlænger sin kontrakt med Hertha, der står til at løbe ud til sommer, og at klubben vel at mærke spiller sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Hertha har i øjeblikket tre point op til en playoff-plads om at undgå nedrykning, men klubben har tre kampe i hånden i forhold til FC Köln, der i skrivende stund ligger til playoff.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Union Berlin er fri af nedrykning og ligger i stedet helt oppe som nummer otte i Bundesligaen.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0