International -Kinesisk klub: Vi var enige med Real om Bale
2020-02-22 09:53:15
Foto: Getty Images

Kinesisk klub: Vi var enige med Real om Bale

Den kinesiske klub Jiangsu var enige med Real Madrid om Gareth Bale sidste sommer, men den spanske klub ændrede pludselig mener, siger kinesernes træner, Cosmin Olaroiu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gareth Bale var både sidste sommer og i vinter rygtet væk fra Real Madrid, og faktisk var et skifte til kinesisk fodbold tæt på for waliseren.

I hvert fald fortæller Jiangu-træner Cosmin Olaroiu, at man i sommer var enige med Real Madrid om en transfer, men den spanske klub ændrede pludselig mening.

- Det var meget tæt på. Klubben var enig med hans agent, som var der. Vi var enige med Madrid, men i den sidste måned ændrede de mening. Jeg ved ikke, hvad der skete, men de tabte nogle testkampe stort, siger Cosmin Olaroiu til The National.

- Først sagde de, de ville ophæve med ham, og vi skulle betale hans løn, men så sagde de pludselig, at vi skulle betale for transferen.

- At skulle betale hans løn og for en transfer var lidt over vores budget, så vi kiggede efter en anden spiller. Men jeg ved, at handlen var 90 procent på plads om aftenen, og så ændrede alt sig morgenen efter for Real Madrid, ikke for os.

Jiangsu sluttede som nummer fire i sidste sæson.


Foto: Getty Images

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0