2022-04-05 20:19:35

Kittel med frisparkskasse i HSV's storsejr

Sonny Kittel var i hopla tirsdag aften, da han blev noteret for et mål og en assist i HSV's 4-0-sejr over Aue. Her scorede han på et frispark fra distancen, hvor keeperen dog ikke så heldig ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Bundesliga - 26. runde

FT

HAM

4 - 0

AUE

14'
1 0
Robert Glatzel
Mål
45'
2 0
Sonny Kittel
Mål
75'
3 0
Moritz Heyer
Mål
83'
4 0
Ludovit Reis
Mål

Hamburger SV skulle tirsdag aften forsøge at komme tilbage på sporet, efter de i de seneste kampe i 2. Bundesliga har tabt terræn i jagten på en oprykningsplads til den bedste tyske række.

Det var nemlig blot blevet til et enkelt point i de sidste tre kampe, og derfor var de på jagt efter en sejr, da Aue kom på besøg på Volksparkstadion.

Her havde den nordtyske traditionsklub for en gang skyld vind i sejlene, da de allerede efter 14 minutter kom foran 1-0, da Robert Glatzel var på pletten.

Her fløj et indlæg fra højrekanten ind forbi venner og fjender i feltet, så Sonny Kittel kunne samle bolden op. Han slog derefter en høj bold i feltet, som Glatzel formåede at heade i kassen til 1-0.

Efterfølgende havde HSV masser af muligheder for at få udbygget føringen, da de sad solidt på spillet tirsdag aften, men det var først i første halvlegs overtid, at der igen kom gang i måltavlen.

Her var det Kittel, som fik ansvaret på et frispark et godt stykke uden for feltet, som han bragede mod målet, og her endte tyskerens hug med at flyve hele vejen ind i netmaskerne til 2-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Bundesliga -Kittel med frisparkskasse i HSV's storsejr
Foto: Cathrin Mueller/Reuters/Ritzau Scanpix

Man kan dog diskutere, om Kittel skal sende en venlig hilsen Aue-målmand Martin Mannel, som nok burde have gjort mere ved skuddet.

I anden halvleg fortsatte HSV med at styre kampen, og derfor kunne se også gøre det til 3-0 med 15 minutter tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her slog HSV til på en omstilling, hvor en andenbold fra et indlæg endte hos Moritz Heyer, som bankede bolden op i nettaget.

HSV var dog ikke helt færdige endnu, da kampen faktisk endte med en 4-0-sejr til værterne. Her var det Ludovit Reis, som sparkede bolden i mål fra distancen og stod bag opgørets sidste scoring.

Danske Mikkel Kaufmann fik de sidste 11 minutter på banen.

HSV har nu seks point op til andenpladsen, som giver direkte adgang til næste sæsons Bundesliga.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Bundesliga - 26. runde

FT

HAM

4 - 0

AUE

14'
1 0
Robert Glatzel
Mål
45'
2 0
Sonny Kittel
Mål
75'
3 0
Moritz Heyer
Mål
83'
4 0
Ludovit Reis
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0