UEFA Nations League A -Kjær: Morten O. startede latterlig diskussion
2020-11-18 19:53:04
Foto: Getty Images

Kjær: Morten O. startede latterlig diskussion

Simon Kjær kalder diskussionen, om hvorvidt han kan noget på bolden eller ej, latterlig og fuldstændig uberettiget, og han mener, at Morten Olsen startede den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 2009 har Simon Kjær spillet på det danske landshold, og han har dermed både oplevet Morten Olsen, Åge Hareide og Kasper Hjulmand som landstræner.

I Kanal 5's optakt til onsdagens Nations League-brag mod Belgien sætter Simon Kjær ord på Morten Olsen og den betydning, den tidligere landstræner har haft for hans landsholdskarriere.

Kjær roser Morten Olsens vinderinstinkt, men samtidig pointerer han, at Olsen er skyld i, at Kjærs evner på bolden igennem tiden er blevet diskuteret.

- Morten var meget direkte og havde et vinderinstinkt, som jeg sjældent har sent hos en træner – det var lige så snart man gik ind over kridtstregerne, men også måske lige så meget uden for. Det var fodbold hele tiden, og det skulle man vænne sig til.

- Jeg har altid følt, at han har givet mig en tillid, selvom han også nogle gange var hård ved mig, og stadigvæk den dag i dag vil jeg mene, at han er den træner, der har startet diskussionen om, om jeg kan finde ud af noget med kuglen, eller om jeg er dårlig på bolden.

- Det er stadigvæk Morten, der må tage den på sin kappe, og det er i princippet en samtale, jeg synes, der har været latterlig i hele min karriere. Det er i min verden fuldstændig uberettiget, men samtidig er det også ham, der har formet mig og min landsholdskarriere, siger Kjær til Kanal 5.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Simon Kjær og resten af det danske landshold møder Belgien klokken 20.45.


Foto: Getty Images

19 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce