2022-09-22 22:53:18

Kjær skuffet efter nyt nederlag: De får to pismål

Simon Kjær er selvfølgelig ikke tilfreds med nederlaget til Kroatien, men han fortæller, at det kun er små ting, der gør forskellen torsdag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

Danmark missede en gylden chance for at vinde Nations League-gruppen. 

Nederlaget til Kroatien betyder nu, at aftenens hjemmehold nu ligger i toppen af gruppen, og dermed ligger i pole position til at løbe med gruppesejren. 

Danmark-anfører Simon Kjær fortæller til TV 2 Sport, at han er skuffet over målene, som Danmark lukker ind. 

- Det er små, små detaljer i kampen. Vi vil begge gerne have bolden, men de behandler bolden lidt bedre end os i visse situationer. Vi smider nogle dumme bolde væk, som vi ikke skal smide væk. 

- De får to pismål. Det første er der ikke hjørnespark på, men det er de ting, der sker i fodbold. I fodbold spiller de i trekanter, og de viser, det de kan på kuglen. 

- Vi mangler noget på den sidste tredjedel, så det er træls, og der er nogle ting, vi skal kigge på. Kroatien spiller rigtig godt i deres facetter, og de får udnyttet det, når de er på bolden, fortæller den danske anfører. 

Kampen mod Kroatien er første kamp tilbage for Simon Kjær, efter han i slutningen af 2021 fik en slem knæskade i kamp for AC Milan. 

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0