2022-10-05 13:25:02

Kjærgaard rygtet til AC Milan: Det er nok for tidligt

Maurits Kjærgaard har været sat i forbindelse med AC Milan, men Salzburg-danskeren fortæller til bold.dk, at det vil være for tidligt med et skifte, da han først skal præstere for østrigerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

SAL

1 - 0

DZA

Et af de mest spændende danske talenter løber rundt i østrigsk fodbold, hvor 19-årige Maurits Kjærgaard har imponeret stort.

Han har nemlig allerede vist sig frem i den hjemlige liga og i Champions League, hvor han i sidstnævnte formåede at blive den yngste danske målscorer nogensinde efter målet mod Bayern München.

I denne sæson har han også været i hopla med flere mål og assists, og det fik angiveligt AC Milan til at røre på sig, kunne Calciomercato erfare.

Kjærgaard fortæller dog til bold.dk, at han tager det helt roligt trods rygterne.

- Ja, jeg har læst det. Men jeg fokuserer på Salzburg, da det er dem, som jeg har kontrakt med frem til sommeren 2026, så jeg har ikke fokus på artikler eller rygter omkring mig. 

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Kjærgaard rygtet til AC Milan: Det er nok for tidligt
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg har 100 procent fokus på Salzburg. Nu ved jeg jo så heller ikke, om det er rigtigt.

- Men når man kan høre andre sige, at jeg er en rigtig dygtig fodboldspiller, så sætter jeg kæmpe meget pris på, og det giver blod på tanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ville det være for tidligt med et skifte?

- Ja, det ville det nok være. Jeg skal spille nogle flere kampe for Salzburg i hvert fald i en sæson endnu, siger Maurits Kjærgaard til bold.dk.

Maurits Kjærgaard kan komme i aktion onsdag aften, når Salzburg hjemme på Red Bull Arena tager imod Dinamo Zagreb i Champions League.

I kan se Maurits Kjærgaards scoring mod Bayern München i videoen øverst i ligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

SAL

1 - 0

DZA

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0