2021-09-25 11:40:16

Klopp hylder Salah: Som med Lewandowski

Jürgen Klopp lovpriser Mohamed Salahs evner og professionalisme og siger, at han præcis som Robert Lewandowski er desperat efter at score mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

130 kasser og 49 assists i 209 kampe.

Mohamed Salah har siden 2017 scoret mål på samlebånd for Liverpool, og Jürgen Klopp er begejstret over at have egypteren på sit hold.

- Mo er en målmaskine, helt sikkert. Hans professionalisme er usammenlignelig. Han gør absolut alt for altid at være fit og at blive på sporet. Først ind og sidst ud og alle sådanne ting. Sådan er Mo.

- Udover hans tekniske færdigheder og alle de ting er han desperat efter at score mål, og det er også meget nyttigt. Det er præcis som med 'Lewi', og det er godt, virkelig nyttigt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Klopp hylder Salah: Som med Lewandowski
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

- Hvad end man gør, skaber og igangsætter på banen, har man brug for nogen, der får bolden over linjen og ind i netmaskerne, og Mo er absolut blandt de bedste, jeg nogensinde har set til det. Det ved han. Tallene er vanvittige.

- Jeg er selvfølgelig velsignet af at arbejde med nogle gode spillere i løbet af min karriere, siger Klopp til Liverpools hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salah og co. møder lørdag aften Brentford på udebane.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0