2022-04-03 14:39:14

Klopp storroser portugisisk profil

Liverpool-manager Jürgen Klopp sender rosende ord afsted mod sin offensivspiller Diogo Jota, som er ved at udvikle sig til en verdensklasse angriber, fortæller Klopp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Liverpools Diogo Jota scorede lørdag sit mål nummer 14 i Premier League, da portugiseren headede sit hold i front mod Watford. 

Offensivspilleren har i indeværende sæson scoret 20 mål i 40 optrædener, og i skrivende stund er han nummer to på Premier League-topscorerlisten - kun overgået af Mohamed Salah, som har lavet seks kasser mere.

Jürgen Klopp roser Jota for sin enorme udvikling.  

- Siden han kom til, har han forbedret sig meget. Det har lidt at gøre med hans alder, men han vokser og er skridt for skridt ved at udvikle sig til en verdensklasse angriber, siger Klopp til Liverpools hjemmeside og fortsætter:

- Han leverer temmelig konsekvent for Portugal, hvilket er et svært job med alt det offensive talent, de har. Så faktisk er han den spiller, vi vidste, han ville være - og endda en lille smule bedre.

Ifølge Liverpool-manageren er der heller nogen tvivl om, at Jota er angriber, men Klopp er glad for, at portugiseren er i stand til at dække de andre offensive positioner.

Klopp og co. går en utrolig vigtig uge i møde. Tirsdag tager Liverpool imod Benfica i det første opgør i Champions League-kvartfinalen, og søndag brager klubben sammen med Manchester City i Premier League.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0