2021-07-08 13:50:00

Københavnsserie-klub henter Rasmus Minor

Rasmus Minor Petersen kommer fremover til at tørne ud for Sundby Boldklub, der lige er rykket op i Københavnsserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til den kommende sæson trækker den 32-årige forsvarsspiller dog Sundby Boldklub-trøjen over holdet, da han kommer til at tørne ud for den nye Københavnsserie-klub.

Sundby Boldklub-cheftræner Thomas Karabulut siger til LigaBold.dk, at han er meget glad for, at den tidligere Superliga-spiller har valgt at spille for Amager-klubben.

- Det, synes jeg, er kæmpestort. Det, som man mange gange kan frygte, når man ser de her tidligere Superliga-spillere, der havner i de her lidt lavere rangerede klubber, det er måske, at man godt ved, at de er færdige, men at de gerne vil bidrage med en lille smule, ud fra hvad de kan. 

- Der synes jeg, at vi har fået en spiller ind, der ikke kun vil bidrage i forhold til det sportslige, men også i forhold til vores unge spillere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sundby BK -Københavnsserie-klub henter Rasmus Minor
Foto: Sundby Boldklub

- Derudover er han en vindertype, og så holder han sig i form. Mange gange bliver det sådan ned ad bakke, og man ikke rigtig gider at investere det, som skal til. Det kræver noget at spille i Københavnsserien i forhold til form, og hvis man ikke lige får trænet.

- Der er han altså skarp Rasmus (Rasmus Minor Petersen, red.), og det, synes jeg, er et vigtigt signal at sende til den resterende del af truppen, så det ikke bare er en afdanket Superliga-spiller, som man får ind i truppen, der kommer af sit navn, men primært kommer af gavn. Jeg føler, at Rasmus kan bidrage på rigtig mange parametre, siger Thomas Karabulut til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Artiklen fortsætter under billedet.

Rasmus Minor Petersen (til højre) ses her med Sundby Boldklub-cheftræner Thomas Karabulut. Foto: Sundby Boldklub

Tager ansvar

Sundby Boldklub vandt i den forgangne sæson den københavnske Serie 1, og derfor venter der en tilværelse i Københavnsserien for Sundby Boldklub i den kommende sæson.

Generelt består Sundby Boldklub af mange unge spillere, og klubben havde i den seneste sæson en gennemsnitsalder på blot 21 år. Derfor bliver den 32-årige forsvarsspillers rutine meget vigtig for klubben. Karabulut siger, at han er en rigtig leder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver meget vigtigt at få sådan en leder ned i midterforsvaret, så han kan dirigere de unge og tage noget ansvar. Det skinner også igennem på træningsbanen, så jeg glæder mig bare til at se ham på banen sammen med de andre. Han er jo en vinder og vil gerne vinde, men han gør det på en god måde, hvor han tager noget ansvar. 

- Det, synes jeg, er super fedt og afsmittende i forhold til de unge og det kommunikative og giver noget liv på holdet, og det er én, der går forrest, og det vil helt sikkert smitte af på resten af holdet, det er jeg ikke i tvivl om, siger Thomas Karabulut til LigaBold.dk.

I januar 2021 valgte forsvarsspilleren at stoppe sin professionelle fodboldkarriere.

Rasmus Minor Petersen er noteret for 97 Superliga-kampe og leverede tre mål og tre assists for Hobro IK.  I løbet af den professionelle karriere nåede han også blandt andet at spille for Brønshøj Boldklub, Lyngby Boldklub og FC Helsingør.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0