2021-08-31 15:25:36

Kolding lejer Helsingør-duo resten af året

Kolding IF får tilgang af målmanden Christoffer Petersen og venstrebacken Dalton James Wilkins på en lejeaftale frem til årsskiftet. De kommer begge fra FC Helsingør. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kolding har oprustet defensiven ved at kigge mod FC Helsingør. Her har 2. divisionsklubben nemlig lejet målmanden Christoffer Petersen samt venstrebacken Dalton James Wilkins. 

Begge spillere er lejet frem til årsskiftet i første omgang, hvor de skal hjælpe Kolding med at komme tilbage i NordicBet Ligaen, som holdet rykkede ned fra i seneste sæson. 

- Det har handlet om at få forstærket truppen, så der er stor konkurrence omkring pladserne. Det er sådan, det er og skal være i Kolding IF – stor konkurrence, så spillerne også hver især udvikler sig individuelt, siger cheftræner Kristoffer Wichmann.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Kolding lejer Helsingør-duo resten af året
Foto:

- Det er to spillere, hvis kvaliteter jeg kender rigtig godt. Christoffer Petersen er en god keeper med en god størrelse. Stærk på stregen, god i feltet. Det, det handler om for Christoffer, er at komme ind og vise sin styrke her hos os fra første dag.

- Dalton Wilkins har tidligere vist virkelig store kvaliteter, men rendte ind i en skade på et uheldigt tidspunkt. Han er en spiller med en kæmpe motor, som tager hele venstresiden, når han spiller – både offensivt og defensivt.

Kolding skriver videre, at begge forventes at få debut i aftenens pokalkamp mod Esbjerg. 

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0