2021-09-01 15:30:55

Kolding lejer talent i Vejle: Ung og sulten fyr

Kolding IF meddeler nu også, at de har hentet Vejle-talentet Tobias Sommer for resten af sæsonen. Det nåede de lige inden lukketid på transfervinduet i går.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kolding IF har været aktive med sine offentliggørelser onsdag, da de tidligere allerede har oplyst om tilgangen af nigerianske Atu Galadima og stoppet af det videre samarbejde med danskbosnieren Denis Fazlagic.

Nu er der nemlig kommet en tredje offentliggørelse på klubbens hjemmeside, og denne gang gælder det en lejeaftale med Vejle Boldklub for deres 19-årige talent Tobias Sommer.

Midtbanespilleren Sommer er uddannet fra Vejles ungdomsakademi, men kan i Kolding se frem til at spille sammen med sin storebror Sebastian Sommer på 25, der allerede er tilknyttet Kolding.

Teknisk chef i klubben, Frederik Lund, og cheftræner, Kristoffer Wichmann, glæder sig begge til samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Kolding lejer talent i Vejle: Ung og sulten fyr
Foto: Vejle Boldklub

- Vi er helt vild glade for, at det endelig er lykkes os at hente ham til. Vi har haft et godt øje til ham i noget tid efterhånden, så vi glæder os til, at en ung og sulten fyr som ham kommer ind og byder med alt det, han kan, udtaler Lund, inden Wichmann fortsætter om spillerens evner.

- Tobias er en spiller med stor power, stærk spilforståelse, stor intensitet i sit spil og med en voldsom vindermentalitet. Og udover det er han en virkelig teknisk stærk fodboldspiller, som ikke er bleg for at tage bolden til sig og derefter spille fremad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er – trods sin unge alder – utrolig god til at få hele holdet med sig, forklarer Wichmann.

Sommer var sidste år udlånt til islandske IF Grotta og har flere U-landskampe på CV'et.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0