Celtic -Kolo Toure får trænerjob i Celtic
2017-09-15 17:35:01
Foto: Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

Kolo Toure får trænerjob i Celtic

Kolo Toure indstiller sin aktive karriere og har istedet taget imod et job i trænerstaben i Celtic, skriver den skotske klub på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

36-årige Kolo Toure tørnede i sidste sæson ud for Celtic i det centrale forsvar. Hans kontrakt med klubben udløb denne sommer, men ivorianeren fortsætter i det skotske.

Han indstiller nemlig sin aktive karriere og har i stedet takket ja til et job i trænerstaben i Celtic.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i denne fantastiske klub. Det er et nyt kapitel i min karriere, en ny begyndelse. Jeg kan nu officielt sige, at jeg har trukket mig tilbage fra at spille og koncentrerer mig nu fuldt ud om trænergerningen, siger han til Celtics hjemmeside.

- For mig er det ikke den store chance at tage, i forhold til hvad jeg skal. Jeg har altid været typen, der prøver at hjælpe folk omkring mig. Nu vil jeg prøve at give råd, hjælpe de unge spillere, guide dem og dele ud af de erfaringer, jeg har gjort mig i min egen karriere.

Celtic skriver på sin hjemmeside, at Kolo Toure bliver teknisk assistent i staben. Han vil være med ved alle førsteholdets træninger, men også hjælpe til hos ungdomsholdene.


Foto: Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce