2022-02-01 09:32:22

Kontroversiel Palermo-boss Zamparini er død

Den tidligere Palermo-præsident Maurizio Zamparini er natten til tirsdag gået bort. Flere italienske klubber sender tanker til afdøde Zamparini, der i løbet af sit liv var involveret i flere skandaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie C1 A - 21. runde

FT

PAL

2 - 2

MES

Italiensk fodbold er i dyb sorg over tabet af den tidligere Palermo-præsident Maurizio Zamparini, der natten til tirsdag - i en alder af 80 år - afgik ved døden.

Zamparini havde været indlagt med bughindebetændelse, og natten til tirsdag var der altså ikke mere at gøre. 

Tabet af Zamparini har fået flere italienske klubber til at sende varme tanker i den tidligere Palermo-boss' families retning. 

Blandt skriver Napoli på klubbens twitterprofil, at præsident Aurelio De Laurentiis og resten af ledelsen i Napoli står sammen og bakker op om Zamparinis familie.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie C -Kontroversiel Palermo-boss Zamparini er død
Foto: Palermo

Zamparini huskes særligt for hans tid som præsident i Palermo, hvor han førte holdet tilbage i Serie A efter mange års fravær. 

Opturen blev dog senere til en stor nedtur, da Zamparini blev anholdt i 2019, Palermo gik konkurs og blev tvangsnedrykket til Serie D. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sagen omhandlede blandt andet hvidvaskning af penge og andre finansielle problemer i Palermo, og det endte med at koste Zamparini en karantæne fra italiensk fodbold på fem år.

På trods af de kontroversielle sager vil Zamparini dog altid være et stort navn i italiensk fodbold, og derfor er hans tab noget, der kan mærkes tirsdag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie C1 A - 21. runde

FT

PAL

2 - 2

MES

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0