VM -Kroatien sparker observatør hjem fra Rusland
2018-07-10 07:02:26
Foto: Getty Images

Kroatien sparker observatør hjem fra Rusland

Ognjen Vukojevic, som fungerede som observatør for Kroatien under VM, er blevet sendt hjem på grund af en video lavet af Domagoj Vida, som dedikerede sejren over Rusland til Ukraine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kroatiske fodboldforbund har besluttet at sparke Ognjen Vukojevic ud af landsholdets VM-lejr. Ognjen Vukojevic, som er tidligere landsholdsspiller, var med som en del af staben.

Beslutningen er taget i kølvandet på Kroatiens VM-kvartfinalesejr over Rusland i sidste uge.

Efter kampen begyndte en video at florere på de sociale medier. Videoen var lavet af Domagoj Vida, som scorede det ene af målene i sejren over Rusland, og Ognjen Vukojevic var også med i videoen.

Domagoj Vida dedikerede triumfen til Ukraine, der som bekendt har et særdeles anstrengt forhold til VM-værtsnationen og den netop eliminerede modstander, Rusland.

Ifølge FIFA må spillerne ikke komme med den slags politiske ytringer, og Vida har selv sagt, at budskabet ikke skulle forstås som en provokation mod Rusland.

Ifølge det kroatiske fodboldforbund har FIFA åbnet en disciplinærsag på grund af hændelsen og forbundet undskylder på vegne af Vida og Vukojevic.


Foto: Getty Images

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0