2022-06-25 07:30:02

KS-exit: Anders Jochumsen har mod på mere

Anders Jochumsen siger til bold.dk, at både Kenni Kildeskov Olsen og ham selv har fået trænerblod på tanden efter exittet fra Vigerslev Boldklub. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag kunne Anders Jochumsen fortælle til bold.dk, at han og Kenni Kildeskov Olsen havde valgt at trække stikket i Københavnsserie-klubben Vigerslev Boldklub.

Nu skal de tidligere divisionsspillere finde en ny klub, og opholdet i Vigerslev Boldklub har givet trænerduoen blod på tanden, siger Anders Jochumsen til bold.dk.

- Planen er, at Kenni (Kenni Kildeskov Olsen, red.) og jeg fortsætter som trænerteam. Nu puster vi lige lidt ud, og så ser vi, om der er nogen, der synes, at den konstellation med os som trænerteam er interessant. Vigtigst for os er, at hvis vi gør noget, at vi rammer et sted, hvor der er en træningskultur, hvor vi kan træne ind i noget og bygge et par lag på. 

- Vi har fået lidt blod på tanden. Ikke overhovedet, at vi regner med eller kan blive Superliga-trænere. Den her hylde er egentlig meget passende for os med civile jobs, og det kræver store ressourcer for os ved siden af, så elsker vi også at committe os til mennesker og i særdeleshed spillere. Så jeg tænker, at vi nok også er at finde på banerne i den kommende sæson efter en ferie, siger Anders Jochumsen til bold.dk.

Går I efter et job i Danmarksserien?

- For det første er Københavnsserien en fantastisk række, og der er nogle fantastiske hold, og jeg mener faktisk, at den får et nøk op i forhold til de hold, som er blevet i rækken, men også i forhold til de hold, der er rykket op. Der er lige blevet lagt et lag på. 

- Der bliver spillet noget fin fodbold, og der kan vi sagtens se os. Vi kan også se os i en række op. Det handler om at komme ind et sted, hvor der er en kultur, at man committer sig til det, så gør vi også. Så kan vi sammen med eventuelt ny gruppe spillere få noget spændende op at køre. 

Niveauet er ikke ultimativt vigtigt 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I efteråret blev Anders Jochumsen kåret som ’Efterårets træner’ i Københavnsserien ved LigaBold.dk Awards 2021, og den titel er han meget glad for. Han har savnet at være træner i lang tid. 

- Jeg har været børnetræner de seneste fem år, inden jeg trådte tilbage i seniorfodbold. Det er noget helt andet. Jeg har savnet at få afløb for noget af det, som man ikke kan sige til børnespillere eller trænere. Jeg har også savnet at vinde fodboldkampe sammen med spillere. For mig, som da jeg spillede, så er niveauet ikke så ultimativt vigtigt. 

- Det er mere med at gøre noget sammen. Når man gør noget sammen, committer man sig også til det. Vi har bestemt fået blod på tanden. Kenni (Kenni Kildeskov Olsen, red.) og jeg føler, at vi har redskaberne til at udvikle ting sammen med en klub og nogle spillere. Nu må vi se, om nogle synes, at vi er et spændende team, siger Anders Jochumsen til bold.dk. 

Anders Jochumsen og Kenni Kildeskov Olsen blev ansat i Vigerslev i sommeren 2021. I september 2021 forlængede de begge kontrakterne til sommeren 2023, men nu er duoen fortid i serieklubben. 

I løbet af den aktive karriere scorede Anders Jochumsen 120 mål i de danske divisioner, og det blev også til fem Superliga-mål for Herfølge. Du kan se de fem Superliga-mål i videoen øverst i artiklen.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0