2022-09-16 10:44:19

Kusk med første SIF-mål: Vigtigt at få vinget af

Kasper Kusk blev noteret for sit første Silkeborg-mål torsdag mod West Ham, og det var vigtigt for ham personligt, selv om de endte med at tabe til englænderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - 2. runde

FT

SIF

2 - 3

WHU

5'
1 0
Kasper Kusk
Mål
13'
1 1
Manuel Lanzini
Mål på straffe
25'
1 2
Gianluca Scamacca
Mål
38'
1 3
Craig Dawson
Mål
75'
2 3
Soeren Tengstedt
Mål

Torsdag aften kom Kasper Kusk i fokus, da han fik scoret sit første mål for Silkeborg i Conference League-opgøret mod West Ham.

Her gav den tidligere AaB-spiller nemlig sin nye klub en drømmestart, da han efter blot fem minutter havde fået nettet til at blafre, men derefter gik det for stærkt mod Premier League-mandskabet.

Det fortæller Kusk efter opgøret på JYSK Park.

 - Det var selvfølgelig dejligt. Det var vigtigt at få vinget den af og bevise, at jeg kan score mål i en ny klub, så det er jeg glad for. 

- Det var en fantastisk start og mere, end vi kunne have drømt om. Men efter det ser vi også, at det er et rigtig godt hold, som vi spiller mod. De straffer de fejl, som vi laver, og det går rigtig hurtigt. 

Otte minutter senere havde Manuel Lanzini scoret på straffespark, og da de to hold gik til pause, var englænderne foran med 3-1.

Artiklen fortsætter efter billedet

Conference League -Kusk med første SIF-mål: Vigtigt at få vinget af
Foto: Johnny Pedersen/Johnnypedersen/Ritzau Scanpix

Det var en udvikling på kampen, som Kusk var ærgerlig over, men SIF-spilleren indrømmer dog, at West Ham-spillerne var bedre.

- Man kunne selvfølgelig godt se, at de var gode, og at de spiller hurtigere, end vi gør, men det, som vi leverede, var okay. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De fik dog et billigt straffespark, som ramte os lidt, fordi det var en periode i kampen, hvor vi havde momentum, så det var en hård en for os. 

- Jeg var glad for at se, at vi i slutningen af anden halvleg kom godt tilbage og pressede dem. Jeg havde ellers tænkt, at kampen virkede død efter en times tid, men det var godt, at vi kunne få lidt spænding ind i det, så det var okay, lyder det fra Kasper Kusk.

Silkeborg skal i næste runde i Conference League-gruppespillet igen i aktion på JYSK Park, når FCSB kommer forbi den 6. oktober.

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - 2. runde

FT

SIF

2 - 3

WHU

5'
1 0
Kasper Kusk
Mål
13'
1 1
Manuel Lanzini
Mål på straffe
25'
1 2
Gianluca Scamacca
Mål
38'
1 3
Craig Dawson
Mål
75'
2 3
Soeren Tengstedt
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0