2021-02-13 16:50:03

Lasse Petry sikrede sent point mod Hobro

Lasse Petry sikrede et sent point til HB Køge, der gav 1-1 mod Hobro, som havde bragt sig foran efter et flot solomål af Mikkel Mejlstrup Pedersen i lørdagens 1. divisionskamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 17. runde

FT

HBK

1 - 1

HOB

65'
0 1
Mikkel M. Pedersen
Mål
83'
1 1
Lasse Petry
Mål

HB Køge og Hobro krydsede lørdag klinger i 1. division, hvor begge mandskaber drømmer om en plads i den attraktive top seks.

HB Køge havde flere nye navne med fra start i form af Mike Jensen, Lasse Petry, Mikkel Qvist og Emilio Simonsen, mens Hobro for første gang i sæsonen havde Pål Alexander Kirkevold med på holdkortet. Også Brøndby-stopperen Anton Skipper var med og fik debut.

Første halvleg blev en ganske chancefattig affære, hvor hjemmeholdet fra HB Køge dog var tættest på at komme foran.

Lasse Petry noterede sig et langskud, mens Mathias Høst kort efter opsnappede en løs bold, som han dog sendte forbi mål.

Hobro havde ikke meget at skyde med, og første halvleg endte derfor uden scoringer.

Anden halvleg startede også ganske chancefattigt, selvom der egentlig var ganske fine kombinationer fra begge mandskaber i perioder.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Lasse Petry sikrede sent point mod Hobro
Foto: Michal Frimundt Petersen

Bedst som kampen var gået lidt død, stemplede Hobro så ind med en fornem soloaktion.

Mikkel Mejlstrup Pedersen tog en glimrende solotur fra midten af banen, og han sparkede selv fra kanten af feltet – det var en god ide, for den gik op i nettaget til 1-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HB Køge fik en udmærket mulighed med 20 minutter igen, da Nsungusi Effiong tæt under mål headede et hjørnespark snert forbi.

Auri Skarbalius sendte med ti minutter igen Magnus Wørts på banen, hvilket betød, at Mikkel Qvist lagde sig på toppen, hvor den store forsvarsspiller skulle forsøge at lave rav i den til sidst.

Det var dog en anden HB Køge-spiller, der stjal rampelyset kort efter. En lang bold ramte Lasse Petry i nakken, og det var heldigt, for den blev lagt til rette for ham, han tog et træk i feltet og sparkede fladt kuglen ind til 1-1 i sin debut.

Kort før tid var Effiong tæt på at sikre tre point til HB Køge, da han alene igennem forsøgte at chippe bolden i mål, men Hobro-målmand Adrian Kappenberger fik en handske på.

Dermed endte det hele 1-1 i lørdagens kamp. Hobro rykker aktuelt op som nummer seks, mens HB Køge er nummer syv, men begge hold kan blive overhalet søndag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 17. runde

FT

HBK

1 - 1

HOB

65'
0 1
Mikkel M. Pedersen
Mål
83'
1 1
Lasse Petry
Mål

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce