International -Lazio afviser corona-snyd: Ren samvittighed
2020-11-04 19:21:01
Foto: Getty Images

Lazio afviser corona-snyd: Ren samvittighed

Lazio afviser at have løjet om svar på spilleres corona-tests, og samvittigheden er helt ren, fastslår klubbens sportsdirektør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport hævder, at Lazio har løjet om svaret på tre spilleres coronatests, men klubben afviser anklagerne.

Sagen drejer sig om Ciro Immobile, Thomas Strakosha og Lucas Leiva, der i sidste uge sad over i Champions League-kampen mod Club Brugge på grund af corona.

I weekenden var trioen ifølge Lazio testet negative og var derfor med i kampen mod Torino i Serie A.

Trioen er efterfølgende ikke fløjet med Lazio til Rusland for at møde Zenit, for de skulle ifølge italienske medier have fået coronavirus igen.

Lazio begrunder det nu med, at testene har været falsk positive.

- Vi udførte de sædvanlige tests i sidste uge og videregav dem alle til de rette instanser. Vi testede igen fredag og lørdag, og her var de negative, så de spillede søndag, siger sportsdirektør Igli Tare til Sky Sport Italia.

- Det var nøjagtig det samme, der skete i sidste uge med Andreas Pereira og før det Wesley Hoedt, altså at der er nogle tal i testene, der vurderes på en anden måde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er fuldt ud til rådighed for myndighederne, og vores samvittighed er ren. Vi kan kun vente på de endelige resultater.

Tare vurderer også, at Immobile kan spille i weekenden mod Juventus.

- Ja, vi tror, han kan spille, for de tests, vi udførte en halv time efter UEFA, var negative. Det samme gjaldt Leica og Strakosha. Der skal være noget ensartethed, ellers kan vi ikke fortsætte sådan her, siger Tare.

Ifølge La Gazzetta dello Sport undersøger det italienske fodboldforbund sagen.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0