Premier League -Leicester-komet hylder lederen Jonny Evans
2020-04-06 17:03:02
Foto: Getty Images

Leicester-komet hylder lederen Jonny Evans

Jonny Evans gør et stort indtryk på den tyrkiske forsvarsspiller Caglar Söyüncü, som lærer meget af den erfarne nordirer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Harry Maguire efterlod i sommer et stort hul i Leicesters forsvar, da han drog mod Manchester United, men Brendan Rodgers behøvede ikke frygte.

Han hev bare tyrkiske Caglar Söyüncü direkte ind i startopstillingen, og han har været fremragende for de tidligere engelske mestre hidtil i sæsonen.

Og hvis man spørger ham selv, så er det ikke mindst takket være Jonny Evans, der spiller lige ved siden af ham.

- Det er Evans, der bestemmer, og det er ham, der styrer de fire bageste. Han har været i Premier League i 12 år og i ni af dem hos Manchester United. Han er meget dygtig, og vi andre lærer rigtig meget af ham, siger Caglar Söyüncü ifølge aslanarenasi.com.

De gode præstationer i Leicester har betydet, at større klubber har været meldt interesseret i Caglar Söyüncü, men den 23-årige tyrker er ikke interesseret i et farvel nu og her.

- Jeg synes ikke, det ville være det rette at tage andre steder hen nu. Jeg har en god sæson. Jeg har først og fremmest meget at lære endnu, siger Caglar Söyüncü.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Caglar Söyüncüs kontrakt i Leicester løber til sommeren 2023. Han kom til fra Freiburg i sommeren 2018.


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0