2022-03-27 18:25:51

Leipzig-boss: Udlånt duo vender hjem til juli

Ifølge Leipzigs administrerende dierktør Oliver Mintzlaff skal Brian Brobbey og Ilaix Moriba efter planen tilbage og være en del af truppen for næste sæson, til trods for hvad der er blevet ytret og skrevet i medierne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bundesliga-klubben RB Leipzig har i skrivende stund 13 af deres spillere på lån i andre klubber, men særligt de profilerede talenter Brian Brobbey og Ilaix Moriba har trukket overskrifter de seneste dage.

Brobbey er på lån i sin gamle klub Ajax, hvor han tidligere på ugen udtalte, at han gerne ville blive. Moriba er hos Valencia, og tidligere søndag kom det frem, at det guineanske stortalent skulle have attitudeproblemer og være umoden i sin adfærd.

På et pressemøde søndag slog den administrerende direktør Oliver Mintzlaff dog et par ting fast om klubbens to udlånte talenter.

- Ilaix Moriba og Brian Brobbey er to toptalenter, og vi er henrykte over at have hentet dem ind. De er begge på udlån indtil juni 2022, og så bliver de Leipzig-spillere igen bagefter. Det er faktum.

- Vi ser og guider begge spillere intenst. Brian kom tilbage fra en skade, Ilaix spiller regelmæssigt og udvikler sig godt. Vi taler med dem begge efter sæsonen, og vi er stolte af at have to toptalenter på lange kontrakter hos Leipzig.

Tyske Bild havde ellers berettet, at Leipzig fortrød at have hentet de to spillere, og at klubben derfor ville forsøge at udleje spillerne på ny, men det afviser Mintzlaff altså.

 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0