2022-10-29 17:52:34

Lerager og Daramy strålede og sikrede sejr til FCK

FC København vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over Randers FC efter mål fra Lukas Lerager og Mohamed Daramy. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 15. runde

FT

RAN

0 - 2

FCK

51'
0 1
Lukas Lerager
Mål
72'
0 2
Mohamed Daramy
Mål

Cepheus Park i Randers dannede lørdag rammen for Superliga-opgøret mellem Randers FC og FC København. 

Løverne fik tidligt en stor mulighed for at bringe sig i front, da offensivtalentet Roony Bardghji blev sent af sted i en lovende kontra, men svenskeren blev stoppet af sin landsmand Patrik Carlgren, der afværgede skuddet med en fin redning. 

Efterfølgende ramte kampen en rolig periode, hvor særligt FCK havde svært ved at kombinere frem til chancer. 

Tempoet steg en smule efter en halv times spil, hvor FCK's offensivprofil Mohamed Daramy var tæt på at komme til en stor chance efter et fornemt indlæg fra højrebacken Elias Jelert. 

Mod første halvlegs slutning satte Randers sig på spillet, og kort før pausefløjt var kronjyderne tæt på at kunne bringe sig i front, da en dødbold skabte kaos i FCK's felt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lerager og Daramy strålede og sikrede sejr til FCK
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Midtbaneprofilen Lasse Berg Johnsen var tæt på at kunne prikke bolden i mål, men FCK fik afværget den hektiske situation. 

Stillingen var således 0-0 ved pausefløjt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCK-træner Jacob Neestrup valgte at skifte angrebsprofilen Andreas Cornelius ind fra anden halvlegs start, og det skulle vise sig at gøre godt for løverne. 

Først var det dog Randers, der viste tænder, da angriberen Marvin Egho kom til en fin mulighed i det 49. minut, men FCK-stopperen Denis Vavro fik afværget med en fin blokade. 

Kort efter - i det 51. minut - var der fare på færde i den anden ende, da FCK-profilen Mohamed Daramy kom i i en en-mod-en-situation, som han udnyttede til at spille midtbanespilleren Lukas Lerager fri. Lerager sendte sikkert bolden i netmaskerne, og så var FCK i front. 

Herefter bølgende spillet frem og tilbage, men hverken Randers eller FCK blev for alvor farlige. Egho pandede et indlæg over mål, og Cornelius forsøgte sig med et langskud i den modsatte ende.

Efter 72 minutters spil fandt gæsterne dog skarpheden på ny. Denne gang var det Lerager, der var i oplæggerens rolle, mens Daramy havde sidste fod på målet, der blev til efter et flot opspil fra FCK. 

Få minutter efter scoringen sendte Randers' midtbanespiller Frederik Lauenborg en drilsk bold ind i FCK-feltet, der endte med at volde Grabara større problemer, end han i første omgang så ud til at have forventet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Randers fortsatte med at lede efter åbningen til at få reduceret, men københavnerne holdt stand til slutfløjt.

Kampen sluttede således 2-0 til FC København, der hentede sin første Superliga-sejr siden starten af oktober.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 15. runde

FT

RAN

0 - 2

FCK

51'
0 1
Lukas Lerager
Mål
72'
0 2
Mohamed Daramy
Mål

32 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0