2021-02-02 21:07:02

Leverkusen sendt ud i stor pokal-sensation

To mål i anden halvleg af den forlængede spilletid sendte Rot Weiss Essen videre i DFB Pokal med 2-1 over Bayer Leverkusen, som havde flere forsøg på træværket.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DFB Pokal - ottendedelsfinale

FT

ESS

2 - 1

LEV

105'
0 1
Leon Bailey
Mål
108'
1 1
Oguzhan Kefkir
Mål
117'
2 1
Simon Engelmann
Mål

Rot-Weiss Essen fra den tyske Regionalliga bød tirsdag aften Bayer Leverkusen op til dans i ottendedelsfinalen i den tyske DFB Pokal.

Gæsterne fra Leverkusen var voldsomt dominerende i første halvleg, og træværket stod i vejen for at Patrik Schik bragte gæsterne i spidsen inden pausen.

Rot-Weiss Essen formåede dog at holde 0-0, og selvom billedet var det samme efter pausen, var lykkens gudinde med hjemmeholdet.

Især to minutter før tid, hvor Daniel Davari med det yderste af fingerspidserne verfede Moussa Diabys skud på stolpen. Riposten sprang på tværs af mål, hvor Charles Aranguiz afsluttede i benene på keeperen, så bolden igen sprang ind på stangen.

Det endte 0-0, så de to hold måtte i forlænget. Og her knækkede hjemmeholdets forsvar ganske hurtigt.

Kort efter forlængelsens begyndelse, blev bolden sendt i feltet, hvor Leon Bailey var på pletten og sendte bolden ind til 1-0 helt ude ved stolpen.

Men det viste sig, at Regionalliga-mandskabet ikke var knækket, og i anden halvleg af forlængelsen leverede de et større mirakel.

Lukas Hrdecky måtte give retur på en Rot Weiss-afslutning, som sad lige på ham, og han kunne ikke nå at samle sig, før Oguzhan Kefkir havde sat udligningen i netmaskerne.

Og tre minutter før en eventuel straffesparkskonkurrence slog Simon Engelmann til. Han sparkede bolden i kassen fra spids vinkel, efter at Leverkusen havde tabt bolden i hjemmeholdets høje pres.

Resultatet stod de sidste tre minutter, og dermed er Rot Weiss Essen sensationelt klar til kvartfinalen i DFB Pokal.
 

DFB Pokal -Leverkusen sendt ud i stor pokal-sensation
Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

DFB Pokal - ottendedelsfinale

FT

ESS

2 - 1

LEV

105'
0 1
Leon Bailey
Mål
108'
1 1
Oguzhan Kefkir
Mål
117'
2 1
Simon Engelmann
Mål

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce