2022-02-28 18:25:00

Liv eller død for 3. divisionshold: Henter syv

Herlev IF har sikret sig hele syv spillere i bestræbelserne på at blive i 3. division. Lige nu er holdet sidst, men vil kæmpe som om, at det er liv eller død i alle kampe. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 18. runde

FT

IFL

2 - 1

HER

Herlev IF har haft et hårdt efterår i 3. division, hvor mandskabet er placeret sidst med blot ti point og har hele syv point op til Karlslunde IF på næstsidstepladsen.

Nu er der dog gode nyheder i 3. divisionsklubben.

Herlev IF har nemlig hentet hele syv spillere til klubben i vinterpausen, som skal være med til at sikre mandskabet overlevelse.

Der er tale om midtbanespiller Mustafa Atici fra FA 2000, angriber Tarik Lakhdar fra Brønshøj, angriber James Abdou Goddard fra HIK, angriber Lasse Skovsager fra Køge Nord, midtbanespiller Wilson Henningsen fra B1908, forsvarsspiller Mikkel Bredfeldt fra Karlslunde og målmand Rodi Moazzeni fra Fremad Amager.

Herlev IF-cheftræner Bo Holden siger til LigaBold.dk, at han glæder sig meget over de nye tilgange. Det er med til at gøre truppen bredere og give større konkurrence.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Liv eller død for 3. divisionshold: Henter syv
Foto: Herlev IF

- Jeg synes, at de tilgange, som vi har fået ind, passer rigtig godt ind i de mangler, som vi havde. Vi har fået en ung reservemålmand, der kan være en god træningskeeper og kan hjælpe til der. Så har vi fået en back, som kan spille i både højre og venstre side, og vi har i hvert fald haft lidt skadesproblemer på venstreback, så det vil gavne os rigtig meget. Vi har fået en angriber ind, hvor vi har manglet en decideret nier. Vi har fået en mere defensivt orienteret midtbanespiller, der både kan spille midterforsvarer og midtbanespiller.

- Før har vi haft en stopper, som har skullet spille midtbane eller en offensiv midtbanespiller, der har spillet defensiv midtbanespiller. Det er rigtig godt, at vi har fået ham ind. Vi har så mistet en rigtig god offensivspiller i Frederik Kofoed, men vi har til gengæld fået Lasse Skovsager ind, som vi har kigget på i længere tid, men som vi endelig har fået lokket til, siger Bo Holden til LigaBold.dk og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også en fordel at have en midtbanespiller, der kan spille sekser og otter, og han kan også tage konkurrencen op med de andre. Vi får lukket vores huller med nogle spillere udefra. Flere af spillerne har divisionserfaring eller været vant til at spille på gode hold i Danmarksserien, så vi føler, at det er fornuftligt prøvede spillere, som vi får ind.

- James (James Abdou Goddard, red.) har spillet 2. division i HIK, Mustafa (Mustafa Atici, red.) har spillet 2. division i FA 2000, og Mikkel Bredfelt kommer fra Karlslunde og har været med til at spille et halvt år i 3. division. 

- Tarik (Tarik Lakhdar, red.) kommer fra Brønshøj, Skovsager (Lasse Skovsager, red.) fra Køge Nord og Wilson (Wilson Henningsen, red.) fra B1908. Målmanden Rodi (Rodi Moazzeni, red.) har været en del af træningsteamet i Fremad Amager, så vi synes, at det er nogle gode signings, som vi har fået ind der.

Cheftræneren oplyser, at klubben udover Frederik Kofoed også har mistet Adam Jawhar, Saad Abbouch, Emil Mygind og Jonas Nørremark.

Liv eller død i alle kampe

Bo Holden erkender, at det ser svært ud for mandskabet. Der er fem kampe tilbage af grundspillet af 3. division. Derefter bliver rækken delt op i to, hvor de øverste seks hold møder hinanden to gange, og de seks nederste hold møder hinanden to gange. De fire nederste hold rykker ned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cheftræneren forsikrer dog om, at klubben vil kæmpe til det sidste.

- Det er svært, men vi går efter det. Vi har 15 kampe at spille og ti point op til eventuelt at redde os. Ti point er rigtig meget, når man ikke har mere end ti point. Det er voldsomt. Man skal aldrig sige aldrig, og hvis vi kommer godt fra start, og den vej rundt får nogle succeser til at starte med, så kan det være, at man kan bygge videre på det. 

- Om ikke andet skal vi lære en hulens masse, og jeg synes, at der i efterårets mange kampe var en tre-fire kampe, hvor vi ikke var med, resten af kampene var vi egentlig ret godt med, og vi manglede marginalerne.

- Med at have vænnet os til tempoet, fejlene bliver straffet, og vi har fået en god opstart, hvor mange af de unge har fået nogle minutter. Den vej rundt står vi bedre rustet til de tætte og afgørende kampe. Slutspillet bliver to kampe mod hver, og det er sekspointskampe alle sammen, og det kan hurtigt rykke noget i stillingen.

Har det været en svær tilvænning at gå fra Danmarksserien til 3. division?

- Vi har oplevet, at vores spillere skal være på tæerne hele tiden. Vi valgte, da vi rykkede op, at vi ville give spillerne, som der rykkede holdet op, chancen, så vi ville ikke ud at hente helt nyt hold, og det var en bevist strategi. Det har betydet, at nogle har valgt at rejse, og så har vi måttet få nogle nye ind. 

- Generelt har dem, som spillede os op, fået muligheden for at spille og får muligheden for at spille, og vi har taget tre unge op, som kommer til at dufte mere til divisionsfodbold. Om det betyder, at de bliver mere rutinerede, til hvis vi skal ned i Danmarksserien, det ser man eventuelt efter sommerferien.

Tror du på det?

- Vi kommer til at spille som om, at det er liv eller død i alle kampe, så længe der er mulighed for at redde os. Det vil vi, og det ligger i vores DNA, og alle de hold, der har mødt os, vil også sige, at vi ikke er et vildt dårligt hold, og vi lægger os ikke ned. Vi er det eneste hold i rækken, der har slået holdet, der ligger nummer ét (FC Roskilde, red.), så vi er ikke uduelige, men vi har skullet vænne os til det taktiske aspekt, og fejl bliver straffet i langt større grad end i Danmarksserien, siger Bo Holden til LigaBold.dk.

Herlev IF møder IF Lyseng på udebane 12. marts, og herefter møder Bo Holdens tropper Karlslunde, Næsby, Frem og Roskilde KFUM i grundspillet.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 18. runde

FT

IFL

2 - 1

HER

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0