Premier League -Liverpool-keeper om rygter: Vil blive her
2020-06-10 15:59:01
Foto: Getty Images

Liverpool-keeper om rygter: Vil blive her

Den 33-årige keeper Adrián sættes i forbindelse med et skifte hjem til spansk fodbold, men han slår fast, at han lige nu kun tænker på at være i Liverpool.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I august sidste blev Adrián hentet til Liverpool, hvor han skulle udfylde en rolle som reserve for Alisson Becker – og det er faktisk blevet til en del kampe, fordi Alisson har været skadet.

Men der snakkes allerede nu om, at den 33-årige spanier skal hjem til La Liga, hvor blandt andre Real Betis har budt sig til.

Selv er Adrián dog ikke synderlig interesseret i at spekulere alt for meget i sin fremtid.

- Jeg ser mig selv i Liverpool i øjeblikket. Jeg har stadig mange år tilbage i fodbold, og vi må se, hvad der sker, siger Adrian ifølge goal.com til Radio Sevilla.

- Jeg har et år mere og en option på endnu et år i Liverpool, og lige nu vil jeg ikke gøre andet end at være her i Liverpool og nyde dette smukke øjeblik.

- Efter det her ved jeg ikke, hvad der skal ske. Fodbold er rigtig sjovt. Da jeg var fri på markedet i sommer, så jeg muligheden for at komme til Betis, men den mulighed forsvandt.

- Man skal leve i nuet, og vi må se, hvad der sker. Det var kompliceret at rejse hjemmefra, men hvis jeg ser på det nu, er det klart, at jeg er vokset som professionel fodboldspiller og som menneske, siger Adrian.

Adrián kommer fra Betis' ungdomsafdeling og har spillet 32 førsteholdskampe i klubben. Han har spillet klart flest kampe for West Ham, som han var hos fra 2013 og frem til sidste sommer, hvor hans kontrakt løb ud.


Foto: Getty Images

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0