2021-02-28 22:04:58

Liverpool kom tilbage på sporet mod bundprop

Liverpool fik sat en stopper for den skrækkelige stime af nederlag i Premier League, da holdet søndag slog bundproppen Sheffield United med 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 26. runde

FT

SHE

0 - 2

LIV

48'
0 1
Curtis Jones
Mål
64'
0 2
Kean Bryan
Selvmål

De forsvarende mestre Liverpool har været inde i en skrækkelig periode i Premier League og skulle søndag forsøge at rejse sig i udekampen mod bundholdet Sheffield United.

Før opgøret havde Liverpool tabte de seneste fire kampe i ligaen og skulle bruge en sejr for at holde sig inde i kampen om top fire.

Liverpool var uden målmand Alisson, som havde fået fri efter sin fars tragiske dødsfald, og i stedet vogtede Adrian buret.

Sheffield United fik tidligt i kampen testet Adrian med et hovedstød, og efter ti minutter kom gæsterne til en god mulighed, da Roberto Firmino slap fri igennem, men måtte se sit forsøg reddet af Aaron Ramsdale.

Efter knap en halv times spil kom Liverpool tæt på igen, da Mohamed Salah slap fri i feltet, men også han måtte se sit forsøg fra en plads vinkel reddet af en velspillende Aaron Ramsdale.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Liverpool kom tilbage på sporet mod bundprop
Foto: Oli Scarff/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool sad på det og kom fem minutter før pausen til en ny mulighed.

Denne gang sparkede Georginio Wijnaldum til bolden nogle meter fra feltet. Aaron Ramsdale reddede, men returen røg ud til Roberto Firmino, som i stedet for at sparke på kassen forsøgte at finde en holdkammerat, og så løb chancen ud i sandet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mens Liverpool ikke formåede at få nettet til at blafre før pausen, skulle der ikke gå mange minutter af anden halvleg, før holdet endelig kom foran.

Trent Alexander-Arnold gik med frem og lagde bolden ind foran mål, hvor den havnede hos Curtis Jones, som bankede bolden fladt i nettet til 1-0.

Kort efter fik Liverpool bolden i kassen igen, men Sadio Manés scoring blev annulleret for offside.

Sheffield United kom efter scoringen godt med og var lige ved at komme frem til flere pæne chancer, men i stedet fik Liverpool lukket kampen 20 minutter efter pausen.

Roberto Firmino modtog bolden på kanten af feltet og tog flere træk ind i feltet, hvor han til sidst trykkede af og kunne se bolden gå i nettet til 2-0 via en kraftig afretning. Målet blev efterfølgende reguleret til et selvmål af Kean Bryan.

Nede med to mål var Sheffield United ikke slået, og bundholdet kæmpede bravt videre, men hjemmeholdet var ikke for alvor tæt på at få reduceret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I stedet burde Mohamed Salah nok have udbygget føringen ti minutter før tid, men han kunne akkurat ikke holde en tværpasning inden for rammen trods fri position.

Liverpool kørte på sikker vis sejren i hus og vandt dermed for første gang i fem kampe i Premier League. 

Med sejren ligger Liverpool nummer seks med to point op til West Ham på fjerdepladsen, mens Sheffield United fortsat ligger sidst.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 26. runde

FT

SHE

0 - 2

LIV

48'
0 1
Curtis Jones
Mål
64'
0 2
Kean Bryan
Selvmål

9 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce