2022-06-30 07:26:08

Lukaku tilbage hos Inter: Som at vende hjem

Romelu Lukaku er tilbage i Inter, da han er kommet til på en lejeaftale fra Chelsea, og det er belgieren lykkelig for, da returen til Milano føles som at vende hjem igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træningskampe - 1. runde

FT

CHE

2 - 1

CFA

Romelu Lukaku skal i næste sæson forsøge at sparke det italienske mesterskab tilbage til Inter, da han er blevet sendt til Milano fra Chelsea på en lejeaftale.

Han er dermed allerede tilbage hos Inter, efter han blot for et år siden forlod dem til fordel for Chelsea, og Lukaku jubler over, at han igen kan kalde sig Inter-spiller.

- Det er en fantastisk følelse. Det, vi opnåede her for et år siden, var fantastisk. Det gælder for holdet, fansene og også for mig personligt. Inter har givet mig så meget, og jeg håber at gøre det endnu bedre end sidste gang. 

- Det er som at komme hjem. Min familie og jeg var så lykkelige her takket være folk, fansene og mine holdkammerater. Fra den første dag jeg ankom her, hjalp alle mig med at falde til. 

- Jeg er meget glad. Jeg valgte at beholde mit hjem her, da jeg tog til England, så det betyder noget. Jeg er glad for at være tilbage, og nu kan jeg ikke vente med at komme derud sammen med mine holdkammerater, lyder det fra Lukaku til klubbens hjemmeside.

29-årige Romelu Lukaku nåede at score 64 mål i 95 kampe sidst, han var på kontrakt hos Inter.

Han har en aftale med Chelsea, som løber frem til sommeren 2026.

 

Træningskampe - 1. runde

FT

CHE

2 - 1

CFA

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0