2021-01-16 15:30:32

Lumb begik straffe da Kolding slog Brøndby

Michael Lumb fik en uheldig hovedrolle ved at begå et straffespark, da Brøndby lørdag tabte 1-2 til 1. divisionsklubben Kolding i årets første træningskamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

1 - 2

KIF

88'
0 1
Jeppe Hansen
Mål på straffe
90'
1 1
Anis Ben Slimane
Mål
90'
1 2
Oliver Drost
Mål på straffe

Brøndby har overvintret på en delt førsteplads i 3F Superligaen, og lørdag pudsede de blågule for første gang formen af inden det spændende forår, der venter.

Det skete med en hjemmekamp mod Kolding med tre halvlege á 45 minutter, og det var gæsterne fra den tunge ende af 1. division, som kom til opgørets første mulighed, men Denis Fazlagic savnede kvalitet i sin afslutning.

Kampens første 45 minutter blev en jævn affære, hvor Brøndby havde svært ved at låse Kolding op og desuden manglede kvalitet, så det aldrig for alvor blev farligt.

Det samme gjaldt i starten af anden halvleg, men midtvejs i anden halvleg blev to helt nye hold sat i aktion, hvilket blandt andet gav uofficiel Brøndby-debut til vintertilgangene Michael Lumb og Oskar Fallenius.

Sidstnævnte viste hurtigt prøver på sit store potentiale, men den 19-årige svensker manglede det sidste i afslutningen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -Lumb begik straffe da Kolding slog Brøndby
Foto: Getty Images

Brøndby var mest på bolden, men sent i anden halvleg var det Kolding, som kom foran 1-0.

Det skete, da Jeppe Hansen bankede bolden højt i mål fra ellevemeterpletten, efter Michael Lumb ifølge 3point.dk's liveupdate havde hevet en Kolding-spiller ned i feltet, hvilket altså resulterede i et straffespark til gæsterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Således tog Kolding hul på tredje halvleg med en kneben føring, og den var lige ved at blive fordoblet efter 97 minutter, hvor den rutinerede Brøndby-keeper Michael Tørnes måtte finde en fornem redning frem for at forhindre Anton Søjbjerg, der er prøvespiller fra Brabrand, i at bringe Kolding på 2-0.

Brøndby holdt stand i situationen, og derfor blev det i stedet 1-1 en god håndfuld minutter senere, hvor Anis Ben Slimane bankede en returbold i kassen.

Kolding skulle dog snuppe sejren i Brøndby, for efter 120 minutter udnyttede Oliver Drost endnu et straffespark til gæsterne med en kølig Panenka, og det blev kampens sidste scoring, selvom Brøndby pressede på til sidst.

Brøndby starter forårssæsonen i 3F Superligaen med en udekamp mod FC Nordsjælland den 4. februar, mens Kolding otte dage senere møder Helsingør i 1. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

1 - 2

KIF

88'
0 1
Jeppe Hansen
Mål på straffe
90'
1 1
Anis Ben Slimane
Mål
90'
1 2
Oliver Drost
Mål på straffe

19 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce