2022-05-23 20:55:01

Lyngby er tilbage i Superligaen trods uafgjort

Lyngby kunne med en sejr i Nykøbing booke billet til næste års Superliga, og selvom der var chancer til mere, måtte gæsterne nøjes med 1-1 efter en sen udligning fra. Andetsteds i rækken blev Helsingør overhalet af Hvidovre, som hjemme vandt med 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

HIF

2 - 0

FCH

8'
1 0
Christoffer Boateng
Mål
30'
2 0
Christoffer Boateng
Mål

1. div - 31. runde

FT

NFC

1 - 1

LYN

16'
0 1
Rasmus Thellufsen
Mål
90'
1 1
Mathias Kristensen
Mål

På Falster skulle Lyngby i aktion mod bundproppen fra NordicBet Ligaens oprykningsspil FC Nykøbing i den næstsidste runde af årets turnering.

Samtidig med de kongeblå nordsjællændere var både Horsens og Helsingør i aktion på udebane mod henholdsvis Fredericia og Hvidovre, hvor Helsingør skulle håbe på pointtab hos de to hold foran dem i rækken.

Det lignede allerede fra start, at der ikke ville være mange hjælpende hænder at finde hos Nykøbing FC, som har været svært overmatchede som bundprop i årets oprykningsspil.

Lyngby pressede på for en føring fra første fløjt, og et kvarter inde i kampen kunne de medrejsende fans juble, da Rasmus Thellufsen fra kanten af feltet kunne lægge bolden følt i nettet til 1-0 efter oplæg fra Emil Nielsen.

Det pres fortsatte fra Lyngby halvlegen ud, men det lykkedes ikke for de overlegne gæster at omsætte spillet til mere end 1-0-føringen, som også blev pausestillingen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Lyngby er tilbage i Superligaen trods uafgjort
Foto: Rasmus Falck/Lyngby Boldklub

Sen udligning fra Nykøbing var ligegyldig

Efter pausen pressede Lyngby ufortrødent på for endnu en scoring, og efter fem minutters spil fik Casper Winther taget et langskudsdrøn af overliggeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da der var gået et kvarter, fik Lyngby en mindre streg i regningen, da Andreas Bjelland måtte lade sig udskifte med hvad der lignede en baglårsskade.

Lyngby pressede kontinuerligt på for den anden scoring, men det var vitterligt som om bolden ikke ville over stregen for gæsterne, som afsluttede 11 gange i løbet af kampen.

I overtiden kom udligningen så lidt ud af det blå, da Nykøbings Mathias Kristensen kunne gøre det til 1-1 i overtiden efter assist fra Valon Ljuti.

Da de 90 minutter var gået, var det dog evigt ligegyldigt for gæsterne, for det uafgjorte resultat betød, at oprykningen var en realitet for Lyngby efter bare en enkelt sæson i den næstbedste række.

Hvidovre slog og overhalede Helsingør

I rundens sidste kamp skulle Helsingør selv forsøge at holde sig inde i oprykningskampen, da de gæstede Hvidovre i håbet om en sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter bare ni minutters spil kunne hjemmeholdet, der gik ind til opgøret som det delt mest vindende hjemmehold i årets NordicBet Liga, bringe sig i front, da Christoffer Boateng udviste fremragende sparketeknik og bankede bolden op i krogen på en friløber sat af Tobias Thomsen.

2-0 skulle det også blive for hjemmeholdet, og nok engang var det Boateng som var manden bag målet. Efter en halv times spil kunne den 27-årige angriber banke bolden i mål med et flot langskud mod et Helsingør-mandskab, som slet ikke kunne finde deres fødder.

Fem minutter før pausefløjtet fik flyvende Boateng muligheden for at sikre sit hattrick, men stolpen stod i vejen denne gang.

Helt overordnet var der ikke meget at komme efter hos de slagne Helsingør-spillere, som efter slutfløjtet måtte sande, at der venter endnu en sæson med NordicBet Liga efter sommerpausen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

HIF

2 - 0

FCH

8'
1 0
Christoffer Boateng
Mål
30'
2 0
Christoffer Boateng
Mål

1. div - 31. runde

FT

NFC

1 - 1

LYN

16'
0 1
Rasmus Thellufsen
Mål
90'
1 1
Mathias Kristensen
Mål

26 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0