2022-08-20 10:00:02

Lyngby havde styr på FCK: Vi kunne have været foran 3-0

Lyngby havde alle chancer for at sikre et godt resultat mod FC København, men skarpheden manglede i begge ender, og det kostede, lyder det fra Lyngbys Frederik Ibsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 6. runde

FT

LYN

0 - 3

FCK

15'
0 1
Viktor Claesson
Mål
49'
0 2
Pep Biel
Mål på straffe
52'
0 3
Viktor Claesson
Mål

Der var udsolgt på Lyngby Stadion fredag aften, og her var størstedelen af de fremmødte i flere omgange tæt på at gå amok i kampens indledning.

Værterne fra Lyngby lagde nemlig ud som lyn og torden, hvor de kom frem til et hav af store chancer, men skarpheden manglede, og det endte med at koste dyrt for De Kongeblå.

Det fortæller Lyngby-keeper Frederik Ibsen til bold.dk, hvor han giver FCK's Mathew Ryan æren for, at københavnerne overlevede første halvleg.

- Det var en kæmpe opgave for os, og det vidste vi godt. Vi fik dog skabt en masse chancer og gjorde det, som vi havde aftalt. De skal derfor være glad for deres mand nede i målet.

- Set fra min vinkel kunne det nemt have stået 3-0 til os, men han stod en stor kamp. Når man så ikke scorer, så lever kampen. Det endte så med, at vi blev fanget op på banen, og så var vi bagud.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lyngby havde styr på FCK: Vi kunne have været foran 3-0
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Det er ærgerligt, når man tænker på den kulisse, så det kunne have været sjovt, hvis vi kunne have givet dem kamp til stregen, og at det ikke endte, som det gjorde i anden halvleg, hvor det var 'cruise control' for dem.

Skarpheden er et emne, som Ibsen kommer ind på efter kampen, da det er i begge felter, at Lyngby bliver nødt til at hive op i sig selv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har nogle store chancer, som vi ikke fik scoret på, og de fik scoret lidt ud af det blå. Så det er en balance, fordi vi er blevet straffet for vores personlige fejl.

- Der er dog også noget, som vi kan tage med fra kampen. Vi kunne jo have været foran med 3-0, og det er der ikke særligt mange, som kan mod FCK, lyder det fra Frederik Ibsen.

Lyngby er placeret næstsidst i 3F Superligaen, hvor de står noteret for to point efter seks runder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 6. runde

FT

LYN

0 - 3

FCK

15'
0 1
Viktor Claesson
Mål
49'
0 2
Pep Biel
Mål på straffe
52'
0 3
Viktor Claesson
Mål

16 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce